@Black_roots Vidim i ja da sam zaribao totalno nazalost...
1)Biljka uzgajana iz semene
2)Biljka stara oko 60 dan, u pitanju je Autoflower
3)Biljka visoka oko 60 centi malo manje( koristen LST)
4)Posude su od 3 galona ali sam dodao manje zemlje i isekao saksiju, otprilike 8-9 lotara zemlje
5)Radi se o Florabella zemlji, mnogo je bila hvaljena ovde na sajtu a i nasao sam je jeftino pa je moja odluka na nju pala
6)Prvih 2-3 nedelje sam minimalno zalivao dok nije porasla.lepotica, naredne 3-4 nedelje sam zalivao petkom cistom vodom spusten phHna 6.5 pH i ponedeljkom prihranom Hesi proizvoda pola preporucene doze u pocetku a posle pojacavao kako sam video nedostatke na listovima(bezuspeano). Poslednje dve nedelje sam izbacio zalivanje cistom vodo petkom i ostavio sano prihranu ponedeljkom.
7)pH meracom vodu drzim oko 6.5 izmedju 6pH i 7pH je uvek
8)Koristim Hesi proizvode TNT( za vegetativan rast N|P|K - 6.3|4.3|5.4), a za cvetanje Hesi Bloom (N|P|K- 4.0|5.1|6.5) i dodatak Hesi Phosphorus (P|K -10.2|8.2)
9)Koristio sam LED full spectrum svetlo od 96W, ali je pregorelo zbog neispeavnog ventilatora, pa sam cip od 96W zamenio jednim od 50W koji tek sutra treba da napravim( zadnja 4 dana je na prozoru)
10)Lampe sam uvek drzao na 25-30 cm od vrha biljke, nikad nisu bili.blizu listova niti izazivali probleme
11)Prostot u kojem gajim je 50*50*80 cm visine( 0.25 m²)
12)Temperatura i vlaga u boxu su kao u sobi, otp 20 stepeni C a vlaga na nekom normalnom nivou.
13)pH zemlje je 5.9 na poslednjem merenju(sto ja mislim da je niska vrednost)
14)Nikakve insekte nisam uocio
15) Prvi mi je grow
16)Fotografije su prilozene u odgovoru par poruka unazad.
Hvala za savet, isprao sam je preksinoc sa obicnom vodom i cini mi se da je malo.zivnula. Svakako cu za svoj sledeci grow uzeti mentora. Da li sam sada dovoljno informacija dao o biljci? Ako jos nesto fali molim te postavi pitanje na to pa da odgovorim da utvrdimo problem. Puno pozdrava