- 28.11.2018
- 1.170
- 3.916
- 188
ja licno bi ih pustio u vege jos 10 dana....strech-30-50% u nekoj optimali...jbg,zavisi i do genetike,sative mogu da se i uduplaju od prebacivanja na 12-12,automatici isto...sve je to relativno reko bi "Anštajn"...Ovo im je 53dan vege, imao sam sam problema sa zemljom stagnirale su u rastu, zuteli listovi i klonule. Presadio sam ih pre nedelju dana i ne verovatno koliko su se transformisale, odradio sam jedan fim pre presadjivanja... Mislim da nije pametno da radim hst jer su vec dovoljno dugo u vegetaciji. Imam 2 m visine, koliko odprilike trebaju da budu visoke pre nego sto ih prebacim na 12/12 ne znam koliko u strechu izrastu?
Pogledajte prilog 364552Pogledajte prilog 364553Pogledajte prilog 364554Pogledajte prilog 364555Pogledajte prilog 364556
koliko vidim jos nije krenula u cvetanje...51 dan od semena, da li je cvetanje pocelo? Vec je 20ak dana napolju, samo je unosim uvece kad temperature padnu.
Jel to automatic ili foto ako je foto moras joj osigurat rezim 12/12 a autos bi vec trebao odavno bit51 dan od semena, da li je cvetanje pocelo? Vec je 20ak dana napolju, samo je unosim uvece kad temperature padnu.
Nemam iskustva na ovu temu ali moja neka logika je da bi trebalo gledati proizvode koji su napravljeni za zaštitu duvana, pa tako i karencu za duvan, bar bih ja tako da meni treba neka hemija a tvoja je lična stvar da li želiš da prskaš biljku u cvetanju, ja lično ne bih nikad i mislim da nije pametno, pogotovo sa proizvodima za koje se ne zna kakav efekat imaju pri paljenju tj pušenju. Srećno.E sad mene zanima pod sta da gledam karenicu za marihuanu, kojoj biljci je ona najslicnija, s tim da se ovo pusi.
Mozes loli odraditi..Ako može savjet, drugi put uzgajam auto sortu. Topana je, cropana da izravnam vrhove, e sad za koji dan, bi trebao loli odradit... Jel to ok? Strech je stao, barem
Ma jedva izvlači borbu, tačno se vidi da će urod biti ove godine dosta manji, budovi neki su mnogo manji, a listova zelenih skoro i nema.. Sve je uredno djubrim kao i prošle sezone, oterao sam dosta gamadi, ali vidi se da sporije cveta.. Ništa, mogu samo da nastavim negu i da se molim Bogu da porastu budovi još.Mozes loli odraditi..
Copemania jedno 15 dana imas sigurno, posle toga se javi, to sto su pistili potamnili nema nikakve veze, meni svaki dan potamne i izbijaju novi, nista cudno, samo ti to nahrani i ne beri brigu, nije bas za branje..