Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
to treba da je vise nego dovoljno za vegu, spusti svetlo blize biljkama i zatrpaj ih, dodaj zemlje do te linije bar.
ostaju ti u boxu ili ih bacas negde napolje?
uzmi mentora.
dodao zemlje, spustio svijetlo,al evo je opet pala ispod linije zemlja..Pojavile su se i neke male crne musice,listovi se krive ka unutra ,nekako su tuzne .24dan im je.
Za sad imam ventilator postavljen na oko 1,80 visine.e sad ne znam da li da podignem malo lampu posto je na 40 cm od saksije(oko 30 i nesto od biljkica).vrata od boxa su mi otvorena jer ne mogu da podignem vlaznost vazduha iznad 35 dok lampa radi...
Puno preniska vlaga,zasto je ventilacija na toj visini, gdje je usmjeren,u lampu? Udaljenost od 30cm ne znači nista ako ne znamo koja je lampa u pitanju, edituj post da ne zatrpavas temu
Pozz...evo slika sa ugasenim svjetlom...automati ww inace box je premalen vec ....nisam imao ovakva ocekivanja radio sam lst pa su se jako razgrmile i sada po listovima ovi znakovi skinuo sam listove sa istim problemom...da li je to zbog toga sta su nagurane ili?? Zalijevam uredno gnjojenje plantela cvijet svako drugo zalijevanje...hps 600w...dok je upaljeno svjetlo temp 23-24
Magy1607 Kako kaže Vutrajojo, vjerojatno joj je vruće. Kolika ti je temperatura? blackhornet Molim te slikaj cijelu biljku. Skywalker007 Nekima jednostavno treba duže. Koji je strain? unarej Ne izgleda to loše. Imaju malo manje lisne mase, jer ako sam dobro skuzio te LED-ice koje imaš su samo crvenog spektra.
Za vegetaciju je bolje da predvladava plavi spektar.
Da ti ne puše možda prejako ventilator po biljkama? Jer list može biti spigan i od toga, "wind burn".
Lampa mi je mh 4oow super grow,a u cvetanju cu lampu hps400w super bloom.ventilator smo isto narucili sa sajta(15w) na manjoj je brzini,postavili smo ga visoko jer mi je delovalo da prejako duva da bi blize biljkicama.imali smo 5 semenki white widow i 1 northern light ali je zet ubacio sve zajedno pa ne znamo koja je koja.
Fino daj vode tim biljkama jer im je kao u sahari,zalijevaš dok ne procuri.Čudiš se što ti je vlaga 35%,stvarno mislim ono....
Svi činite istu grešku u strahu od prezalijevanja vi ostavite biljku žednu i pitate se zašto je tako kako je.
Napoji je i spusti ventilator.
Biljka je stara 4 tjedna, i prije neki dan je prvi put pognojena malo s kristalonom za vegetiranje (visoki udio N), nekih dva grama na litru vode. Zalijevana je s običnom vodom iz pipe. Jučer sam primjetio promjenu boje ovih novih listova, a na ovim starijim su se pojavile nešto kao svjetlije flekice. Danas sam napokon uspio nabaviti pH tester, i pokazalo se da je voda s kojom zalijevam na nekih pH 7.8-7.8 što je definitivno previsoko. Tako da pretpostavljam da je promjena na listovima zbog lošeg pH i nekakvog lockouta.
Ono što me zanima je što mi je sad činiti, zaliti ju odmah iako još nije vrijeme za zalijevanje i čime ju zaliti - običnom vodom ili vodom s gnojivom. Ili da čekam da dođe vrijeme zalijevanja pa ju onda zalijem ili pognojim? Vodu namjeravam dotjerati na 6.5 limunskom kiselinom.
Bijele flekice su od neopitroida jer su je bile napale mušice. Ovaj jedan list što je malo osakaćen je posljedica nespretnosti kod rukovanja ventilatorom.
Evo cijela biljka...vise manje na svima ista stvar sa velikim listovima nez da li je šok zbog naglog zatopljenja prije koji dan..na svima sam radio samo lst...
Pozdrav Svima
Ova me biljka ubija od samoga početka stalno je svijetlo zelena sada su i listovi poceli truniti i pucati.Imam drugu biljku zasadenu u isto vrijeme iste sorte iste temperature svijetlo itd.ali ova stalno u problemu stala je rasti druga njezina sestra je duplo veča.Ne znam ima li šanse za oporavak ili da je bacim.
hp 6-7 ,temperatura 25-30 C,svijetlo 600 hps,
ne vjerujem da sam je spalio nutrijensima dajem bio buzz grow manje od preporucene doze svako 2 zalijevanje
izgledno je da je spaljeno svjetlom, još ako se prolila voda po listovima...
što se tiče bio buzza , pa daj joj normalnu dozu, nije to neko jako gnojivo
Još jedno pitanje, prebacio sam u cvjetanje sinoć, jel moram odmah krenuti sa supstratima (terra flores) ili mogu za početak sa vodom pa onda za par dana sa terra flores?
Magy1607 Kako kaže Vutrajojo, vjerojatno joj je vruće. Kolika ti je temperatura? blackhornet Molim te slikaj cijelu biljku. Skywalker007 Nekima jednostavno treba duže. Koji je strain? unarej Ne izgleda to loše. Imaju malo manje lisne mase, jer ako sam dobro skuzio te LED-ice koje imaš su samo crvenog spektra.
Za vegetaciju je bolje da predvladava plavi spektar.
Da ti ne puše možda prejako ventilator po biljkama? Jer list može biti spigan i od toga, "wind burn".
Samo da ne napraviš više štete nego koristi, u kolikim ti je točno posudama sad? Nipošto nije preporučljivo presađivat autoflower tako star,a ako se odlučiš na to onda to moraš napraviti što bezbolnije @blackhornet , kakve doze plantele točno daješ ,koliko često je to svako drugo zalijevanje ,u kojim intervalima,dal' je to 2 put tjedno,jednom...?i dal' mjeriš ph