Hvala Tacno kolega, nego nisam mislio veliki loli samo malo da je razrijedim hoce li joj to praviti problem. Fakat je gusta. Dok gledam druge ove moje su neka cudna rasa.Loli se radi kada biljka udje u cvetanje, ne seci jos nista.
Ma nema nikakvih tragova lb pa stoga nije previše svjetla nipošto. Ne skidaj listove dok god nisu bar 50% žutinije u pitanju previse svijetla 600w vipar. plus 2x e27 led 100w na 50-60cm udaljenosti
P.s. koje su to e27 100w? Neke china?
Edit:evo Palac ima brži palac
Edit 2: pripazi s gnojenjem,izgledaju site
ovo mi malo cudno. ja sa 22L potom zaljevam svaka 3 dana(5-6L) a nekad i nakon 2 bude vec knap kad je u punom cvjetanju.Vec zahteva zalivanje na svaka 3 dana
to je super da ga ima tolikoi ne mogu da stavim prst u zemlju od korena
a no noKapiram da presadjivanje nije preporucljivo
Nista. Pazi samo da ne cekas bas da se zemlja skroz posusi nego ranije zalijes. Moj neki educated guess bi bio da ako je sve po ps-u i temperature i zdravlje biljke, sad bi morala svaka 2 dana zaljevat.... jos neko vrijeme ovisno u kojoj je fazi cvjetanja pa onda skuzis kad prestane rapidno pumpanje pa ce i smanjit potrosnju vode.a li postoji nesto sto mogu da uradim da joj pomognem, smanjim stres, sansu za root rot ili sta već?
tokom cvjetanja da osvjezim korjen... Umjesto flusha.. Kroz 5-6 tjedan cvjetanja..
Nemoj korigirat phda li je ovo pocetak nekih problema ili nista ozbiljno? 9. dan je na 12/12 i jednom je dobila 1/3 doze zelenog hesi i 1/2 calmag. i jednom slavol. nisam gnojio jos nista jace jer je zemlja potground H. ph stelovan na 6.5. za 2 dana ide opet zalivanje planiram da joj dam 1/2 doze zelenog hesi