izgleda spremna, sad kad kolješ je stvar preferiranja...očeš da stonira jače ostavi još da polako svrši sama, očeš da bude lakša, skini sad i nemoj predugo sušit, jer trihomi tamne i dok se suše, sazrijevaju...
dugo sušenje prirodno u mraku dobiš spavalicu jaču, ako ju sad skineš, za 3-4 dana, polagano 7 dana sušiš, ona će sazrijet još, dozrijet, mirišat će drugačije...
sad ti je i mjesec u padu mislim, ili uskoro, pa pogledaj kad joj je najbolje po lunama ako nezuriš...
ja bi ju ostavio još bar tjedan dana i zaklo po mjesecu...ili 5 dana, ili 12, kako lunarni kaže...
čini mi se da nemaš bijelih pistila uopće, sve su potamnile, znaći preostaje samo dozrijevanje trihoma, proizvodnja i pretvorba kanabinoida...
sad ti je mozda najbitnije da odradiž nježno sve i kako spada, puno na potenciji može dobiti ako polako sušiš i kjuraš...
ja bi ju na tvom mjestu isčupo, objesio naopako sa svim išćem na suho i mračno mjesto...za 10 dana bi lisšće popucalo ko repa a ostali sami čepovi....
kad se polako suši onda i hedovi otvrdnu polako, kako se suću, uvijaju dehidracijom u sebe, smanjuju, kad naglo ide sve onda budu drljavi, s rupama, bljak...
dobro sušenje polagano u mraku ti skraćuje i olakšava kjuranje, bolja materija na ulazu u kjuranje potencira boljim i finijim hedom pred prvu konzumaciju....
a moš ako oš zaklat sad i osušit do preksutra sve, pucaće...