Meni deluje kao da si malo preterao sa klopom.
Nema potrebe za tim,dosta je i 30tak minuta.ph ti je dosta visokE sada... obično zalijevam sa vodom iz pipe nakon 24h stajanja i njoj pH bude oko 8.1.
Koliko sam ja uspio služiti , pH problemi na automatima se u 90% slučajeva nastanu baš zbog ranijeg pokušavanja štelanja istog.. ne razumim zašto ljudi vole sebi otežavati ako su neke stvari više crno bijele, sumnjam da bi uz plargon prehranu na automatu imao inače te probleme..Imam jedan N.L. auto
Kao što ti Himalaja govori, pola sata samo da malo kamenac ishlapi ako imas tvrdu vodu, a i da joj naštelaš idealan pH , 2 tjedna do kraja ti je premalo vremena da bi vidio rezultat, nece sutra pocet normalno raditi ako si joj danas naštetio pH, taman će ti Harvest doć, trebas reagirati ranije, za ubuduće da znas ako se budes igrao s phIma još cca 2 tjedna do kraja pa bi trebao početi zalijevati samo sa vodom.
Mislis klor?pola sata samo da malo kamenac ishlapi
Jedini savjet od mene je da slusas mentoraSada čekam pa ako ima još neko neke prijedloge molio bih vas...
Na 3l vode 15ml
znaci na redovnu dozu si dodao ovih 5ml?pa sam dodao zadnje zalijevanje 2.5ml bloom i 2.5ml grow.
Tako će i bit će na kraju.. obična voda bez ičega.Ma onda zadnja dva tjedna cista voda,zadnja dva tri zalijevanja s malo vise vode zalij i to ti dodje kao da si flusho ph vode mozes i ne moras riktati,ja osobno nisam stelo ph svoje zadnje uzgoje
edit
Dobro ti biljka izgleda
Ne ne. Smanjio sam za pola doze bloom i dodao pola doze grow. Iduće ću dati samo grow jer žuti jako brzo.znaci na redovnu dozu si dodao ovih 5ml?
trebao si samo za grov, bez dodatnog bluma.
ovo zuto lisce ce ostati zuto, nema tu pomoci; a vecina ce se i osusiti, ali nece vise napredovati.
Klor i kamenac su dosta povezani uglavnom, klor ubija mikrosvjet ,a kamenac može raditi "soli" i s tim klorom na korijenu biljke,pH,..nije dobro. teško će klor iz vode ,znamo da se to događa samo pri visokim temperaturama tako da to "odstojanje" prije zaljevanja radim i ja, a nisam točno siguran koliko znači .Mislis klor?