Ima tu svega. A daleko je to od gotovog...
Isto tako se meni desilo prosli grow sa diselom u cvetanju cak i u isto vreme kao i tebi ali nisam skontao sta je.Jednostavno su poceli listovi da se suse.Na kraju je ostala bez listova.Kada su krenuli i cvetovi da se suse ja sam je onda secno i popusio nista joj nije falilo,oseti se da je bila nedovrsena ali sta je tu je.Ja sam se istripovao da sam je predozirao i da joj jednostavno nije bilo povratka,probao sam i flesh i zalivao sa cistom vodom nista nije pomoglsim ako nije bio nedostatak kalijuma koji joj nisam dao.da skidam ja to? posto je vise od polovice listova u banani?
jedna strana je tak u banani, a druga je kolko tolko ok...
to od vrucine, ko sto mi je neko reko da misli da je od vrucine?
Isto tako se meni desilo prosli grow sa diselom u cvetanju cak i u isto vreme kao i tebi ali nisam skontao sta je.Jednostavno su poceli listovi da se suse.Na kraju je ostala bez listova.Kada su krenuli i cvetovi da se suse ja sam je onda secno i popusio nista joj nije falilo,oseti se da je bila nedovrsena ali sta je tu je.Ja sam se istripovao da sam je predozirao i da joj jednostavno nije bilo povratka,probao sam i flesh i zalivao sa cistom vodom nista nije pomoglsim ako nije bio nedostatak kalijuma koji joj nisam dao.
Sam si si odgovorio.Deluje kao manjak Cal/Mg...
je manjak calmg ali ne zbog led nego zbog kokosa i perlita tj u vecoj meri zbog kokosa... kokos i calmg se nevole18l florabella žuta + coco + perli
razmisli da pocnes da joj dajes i fosfor, to ide redomNisam znao ni da ispod leda "'oće to",