5l zemlje, terra magma, zalijevana vodom pH 7.7
Ok mala je biljka ali 5l zemlje bi moralo piti 1-1.5,l u 5dana bez ikakvih problema.. jesi siguran da je dobra drenaža?Zalivam cca svakih 5 dana sa 0.5l vode.
@Black_roots ja imal takav problem sa Sensi skunk #1 od 4 komada 3 bez mirisa kristala .Bio bizz paleta sa njihovom zemljom je bila kombinacija. 4ta biljoza je bila ok sve kak treba.Vodil dnevnik pa baci oko.nNisam nikad otkril zasto.Neke sorte i nisu bas jako kristalne iz nekih se pak cjedi med.Meni u organiku nakon 2 tj cvatnje počne da se kristali ,evo bas gledam jedan dnevnik svoj Critical u 19 danu šečerana.Baš čadim sweet somu , cheese i bubblegum od 00 seed imal ih u outdooru, ali fem verzije.Soma uff koji mirisi slinim doslovno .Cheese niti ne vupam otprti staklenku kak zabazdi uff ludilo.
Imala sam taj isti Afgan od Oo seedsa u autu...bilo sve normalno...Sweet Soma je stvarno ukusan i i takav i rad ima,jedino njega sam pusila iz tog paketa od Oo s. Afgan paranoican,Norten insomnia,a Sweet je bas sweeti
Da biotabs tablete. Pošto mi je prvi puta još sam nesiguran jel to ide kako treba. Do sada sam dodavao samo običnu vodu.Vladimir75...misliš na Biotabs tablete? po meni nisi to trebao stavljati, imaš odličnu zemlju Potground - H koja već u sastavu sadrži sva potrebna hranjiva za početak rasta.
Ako griješim, ekipa ispravite me.