stara vutra?Presusila mi se...koliko da stavim limuna i koliko da sacekam
Nova brale, ostavio 6 dana po onom miholjskom vremenu i sad barut.hvalastara vutra?
iscedis jedan limun i napravis sebi linunadu, a kore ubacis u neku kutiju sa poklopcem i kontrolises s vremena na vreme.
Daj malo više infoimam sad vise problema...
sta dodje to zutilo na kraju listova...
ova jedna ima dole to na listu i te krajeve zute?
Daj malo više info
Na kojoj ti je visini lampa koja je lampa ,dal je hraniš ,koliko je stara,kakvi su listovi gornji i dal ima samo na tim listovima
Moze bit malo light burn u pocetku rasta a može bit malo i nedostatak hrane
Baci slike bez svjetla i malo info više pa cemo nac rjesenje
Daj ti njo atami a i b po 2ml/l i 2ml/l hesi bloom a ove doljnje listove zgorene skini pa ces vidjet dalje
https://www.vutra.org/threads/vodic-za-bolesne-biljke-i-nedostatke-u-prihrani-remake.17906/ imas ovdje sve pa malo proući usput
Ajd ako zeliš neko mišljenje daj slike bez lampe izvadi biljoze iz boksa na dnevno svjetlo jer ovako se ništa ne kužiPoz raja, imam box 60x60, 3 milunke su unutra 2 manje su holandija, a ova veca je jedina menkica koja je bila u 50g neke jako fine, zenka je pa sam samo pokusao da vidim sta ce biti... 16.10 su prebacene na cvetanje, zalivam ih preciscenom kisnicom, kojoj merim ph svaki put, cimi mi se da je zemlja ok, da nije predjubrena tj kisela. Na rezimu su 12/12, temperatura je ok vlaznost malo manja, ne znam kako da je podignem koliko god posuda ubacio, ventilator za karbon filter koji izvlaci vazduh iz boxa je malo jaci i ne mogu nikako da je podignem... Ova jedna mi nesto bez razloga juri ka svetlosti. Zanima me sta miskite jer mi je prvo grow posle dugo vremena... Imate li kakve sugestije i kako vam ovo deluje? Unapred hvala svima Pogledajte prilog 306080Pogledajte prilog 306081
Pogledajte prilog 306074Pogledajte prilog 306075Pogledajte prilog 306076Pogledajte prilog 306077Pogledajte prilog 306079