Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zbog trenutnih temperatura ,u boxu se desi da kad im je mrak bude 24,a svetlo kad je bude 21? Takođe najcešće je ista temperatuta,možda stepen veća po svetlu,jer tu spavam pa cesto luftiram jer me guši sad kad cveta Sad joj je 46 dan cvetanja,fotoperiodna domaja. Može li to nešto da smeta? Čini mi da sporo sazrevaju cvetovi? Florabela ,plantela,fertico bloom,LED .. Ima li neko predatavu,zasto su većina listova sa 3 kraka? Jel to normalno?
Takav strain i ova ima 3 kraka na listu!
Sa čime hraniš biljku?
Sorry sada sam pročitao!
Meni izgleda, da ima previše listova po vrhu, a možda je jednostavno takav strain.
pozdrav, trazio sam po forumu ali prosto ne znam kako da kucam pa sam morao ovde da se obratim.
Stavio sam seme da proklija u i proklijalo mi je za otprilike 48h 14.10., sve u svemu sve tako đuture sam samo zabo u saksiju koju sam spremio 20l (1. moje pitanje koliko sam pogrešio što sam odmah u saksiju stavio a ne u čašu pa onda u saksiju?). Od đubriva imam (2. pitanje, šta od ovog trebam koristiti prvo i da li uopšte smem da koristim dok je biljka koja je nikla ovolko?) vodim računa oko temp i vlage i 2,3 puta u toku dana poprskam površinu zemlje prskalicom kad pipnem i vidim da je suva samo sam je juče zalio malo oko biljke da upije vuna koja je u zemlji.
1. Sjemenka je proklijala i zabo si je u zemlju...ne vidim problem, zašto bi nakon što je proklijala trebala ići u čašu sa vodom...ne kužim to baš? Osim toga, vidiš da raste. 2. Prvih 3 - 4 tjedna koristiš samo aditive (power roots i vita race), ovo skroz lijevo na slici ne vidim šta je,
gnojivo terra grow i aditiv green sensation ubaciš tek poslije. Pošto si početnik, najbolje ti je pratiti neku od tablica: 3. Dok je svjetlo upaljeno biljčica se ne smije polijevati/prskati sa vodom jer ćeš ju spržiti, zalijevaj samo zemlju.
klipan...potrudio sam se malo i potražio
...to skroz lijevo ti je ATAMI - B'cuzz Blossom Builder Liquid, tj. P - K stimulator koji se dodaje zadnja 2 - 4 tjedna radi bržeg sazrijevanja i pumpanja badova.
Especially for the grower who only wants the best for their plants Atami has expanded their B’cuzz range with Blossom Builder Liquid, a finisher like no other! It is commonly known as the flowering phase progresses, your plants need for Phosphorus and Pot
U to nema sumnje, mislio sam na to što po njihovim tabelama upotreba "grow"-a ide do početka cvetanja a tada se prelazi na "bloom", čak i na sajtu je navedeno da je to gnojivo za fazu vegetacije (NPK 3-1-3) a bloom za cvetanje (12 - 9 - 22). Htedoh reći da je možda greška u štampi koja može dovesti ljude u zabludu.