Savjet u najboljoj namjeri,odstrani cjel zaraženi vrh,jer ti je i ovo okolo sad puno spora a to čes vidjet tek za par dana..skidaj to jučerpa vi procenite
Savjet u najboljoj namjeri,odstrani cjel zaraženi vrh,jer ti je i ovo okolo sad puno spora a to čes vidjet tek za par dana..skidaj to jučerpa vi procenite
Dosla zima kao lane, pobelele sve poljane! Nece to do novembraPogledajte prilog 298119Postavio sam pitanje u vezi cvetanja. Rekli su mi još nekih 30 dana malo jače. Ali u međuvremenu listovi su krenuli da dobijaju ljubičastu boju. Seme je iz paketa i biljka je napolju. Gledao sam po njoj, ali nema ništa od insekata. Ako neko zna šta je u pitanju nek javi. Hvala unapred!!
Jesam otkinuo sam to sve budjavo i ja sam kontao da je budj jer pada sada bas dosta kise i vlazan je vazduh par dana, da rizikujem ili da skidam ovo sto ima heda?Savjet u najboljoj namjeri,odstrani cjel zaraženi vrh,jer ti je i ovo okolo sad puno spora a to čes vidjet tek za par dana..skidaj to jučer
Pa da kao jos dva dana kise onda 5 dana sunca videcu jos tri cetri dana ako se ne popravi vreme onda je cupam pa sta bude hedova bicema jock bre, to ima jos mesec dana do kraja.
skidaj samo to gde je budj, obilazi redovno (ako mozes).
i nadaj se suvom vremenu. tada crv/gusenica izadje, i to malo suve budji ne pravi problem, ali moras i to ukloniti.
Aaa da ne da se nadam lepom vremenu nego ju ne spavam, cupam bas dosta to budjavo ali ipak biljka je visoka 4 metra treba dohvatiti to gore bas xdma jock bre, to ima jos mesec dana do kraja.
skidaj samo to gde je budj, obilazi redovno (ako mozes).
i nadaj se suvom vremenu. tada crv/gusenica izadje, i to malo suve budji ne pravi problem, ali moras i to ukloniti.
Gusenica ni nema toliko ima vise crvicaTo nije još plijesan nego ti trune hed radi gusjenice ide prvo trulež pa plijesan, stignes ukloniti prije nego što pređe u plijesan... Pregledavaj biljku redovno i skidaj što više možeš gusjenica. Neka me netko ispravi ako sam nešto krivo rekao. Sretno do kraja!