Tek si na pola puta... Sacekaj mjesec dana, pa onda vidi.. ja outdoor uvijek skidam u 10.tom mjesecu. ipak treba dobro sazriti, inače mi i nema nekog rada dim kad je rano ubran.
Jesi siguran da je auto jer kod mene je je bilo kao "auto" na kraju ispade fotoperiodnaDa li je normalno da auto northern light procceta u 22 danu.
Da li će se ona razvijati i rasti još ili da ne očekujem mnogo od nje?
Ma jeste. Zezaš i ti sadJesi siguran da je auto jer kod mene je je bilo kao "auto" na kraju ispade fotoperiodna
Kada bih dobio 30 grama suvog bio bih zadovoljan.Ma jeste. Zezaš i ti sad
Ne svidja mi se kako izgleda...Help, da li ima veze sto ce oprasiti hedove jer ima jajasce na svakom drugom trecem hedu, da li da cekam helpPogledajte prilog 293834
Mislim hoce se moci iskoristiti nece sve biti puno semenki za par nedelja?Ne svidja mi se kako izgleda...
Imam goveđeg đubreta. Sutra miješam s vodom i pravim osoku.
Aa jeste malo amaterski i glupo ali znaci onda nemam razloga za brigu ako su ti calyx-i? Mislim u njima nema polena ili?Gdje su jaja?...Ja vidim calyx
jel ti citas sta ljudi pisu ili pricas sta si ti radio?ja sam u proslosti mesao zemlju
sa stajskim suvim djubretom i vutra uopste nije smrdela,
Pa da na svakoj grani po jedna, samo se cimam da mi ne oplodi celu biljku da nema svugde semenki nego hedova, pa dal vredi ako pocupam to ili nemam pojma, zato sam tu...to je self oplodnja, jedna sjemenka, na svakih 10 topova jel...samo mirno, malo genetike dobis a topovi fini, bez brige si ja mislim...