Prskaj, samo prskaj kad god mozes..
Skuhaj i čaj od duhana pa i njim prskaj nece joj škodit, opasno su te napali
Skuhaj i čaj od duhana pa i njim prskaj nece joj škodit, opasno su te napali
evo sad sam nasao prelistao i mislim da sam nasao gde je problem .... jedan doktor hesija me je jednom naucio da se hesi ph neregulise hesi to radi sam nikakve aotne kiseline samo sipas promesas dobro i zalije iskreno mislim da ti je tu ceo problem .... a pritom pune doze nema potrebe za tim sa biljkama starim 9 dana lagano bice to sve uredu =) nadam se da ce ovo pomoci.... U svakom slucaju probaj da nestelujes ph za pocetak ..ozdrav, biljka je u vege fazi 9 dana(izbacila "pero" list 19-og ovog meseca). Pre 8 sati sam dao prvi put punu dozu Hesi Powerzyme + Root Complex mada mislim da je beličast list bio i pre toga a možda i nije. Jel ovo normalno i šta može da bude? Voda nastelovana na PH 6.5 azotnom kiselinom, PH metar kineski kalibrisem neposredno pred merenje svaki put
Quick one autoflower star preko 50 dana neće da procvjeta. Prije 6 dana stavio na 12/12. Hoće li to pomoći?
samo ako je sativasta onda cekaj jos malo braon.
BREEDER/BRAND | Dinafem Seeds |
---|---|
GENETICS | BigBud x Skunk |
VARIETY | Indica / Sativa |
FLOWERING TYPE | Photoperiod |
SEX | Feminised |
THC CONTENT | 12-16% |
YIELD | Indoors: 625 gr/m2; Outdoors: 1300 gr/plant |
PLANT HEIGHT | Up to 2.5 meters outdoors |
GROWS | Greenhouse, Indoors, Outdoors |
FLOWERING TIME | 45 - 50 days |
HARVEST MONTH | Late September - Early October |
TASTE / FLAVOUR | Lemon |
EFFECT | Body, Cerebral, Long-lasting, Powerful |
Pot-h je jako dobra zemlja,ako ti nije frka i ne ides uskoro na brod ostavije zalije fino i pusti nekih 2 nedelje da se odomaci u zemlji kojoj ima sve bukvalno i onda mozes da probas sa pola doze 24-8-16 a mozda i celom dozom.E Sad da li joj je potrebna prihrana odmah ili da pricekam da jos izraste pa onda da djubrim, ili eventualno sa pola doze, za prihranu cu koristiti yaru 24-8-16 za vege fazu