zamolio bih te ako ne zaboraviš da kad pobereš da napišeš koliko je bilo sjemena ukupno.Medozar je napisao(la):Ne pisem mnogo po forumu ali zato volim da citam i da saznajem nove stvari. :icon_wink:
E sad jedno pitanje :
Imam dva blue cheesa u outdoor , cvetaju vec neki 20-tak dana , uzgojene iz fem. semena , posadjene jedna pored druge , nema sta da ih oprasi , ali kad sam otisao juce da ih vidim nasao sam tu i tamo oko 20-ak semenki koje se formiraju.
Onda sam buljio i gledao :watchplant: kao hipnotisan da nadjem neko mudo ili mudo u formiranju jer sam se uplasio da je mozda neka pohermila , ali ne , nema ni traga muskim cvetovima , jedino sam video jednog bumbara kako veselo ide sa cveta na cvet.
I evo pitanja , koliko je stvarno moguce u ravnici gde ja zivim i gde vetar nosi polen bez problema uzgojiti sensamiliu ? Na 200-300 metara od mojih biljaka raste divlji kanabis bez problema , kad krenem biciklom napr. uz asfalt vidim divljakuse na koje niko ne obraca paznju.....
Ja mislim da je u Vojvodini jako tesko da to bude bez semena ........... U pravu sam ili gresim ?
Uvijek uklonite pljesnjive zaražene cvjetove i lišće stabljike i ne bacati zaraženi materijal u blizini vašeg Growa.
Kada se otkrije plijesan cvijetova na malom prostoru, isti možete pokušati tretirati alkoholom. Nakon uklanjanja zaraženih cvijetova i listova biljke, Stavite malu količinu alkohola na vatu i lagano osistite stabljike i prostor oko zarazenih dijelova. Prostor oko zarazenih dijelova će se isušiti od alkohola i ubiti sve plijesni spore. Ako je stanje životne sredine biljke dobro i ima svjetla i svježeg zraka koji prolazi kroz ovaj prethodno zaraženi dio, onda cete na taj nacin spriječiti daljnje širenje plijesni u blizini.
Nije ono muski cvijet, nego zenski calyx. Normalno je da calyxi budu veci i deblji u cvjetanju.skelet je napisao(la):pojavila mi se plijesan. na forumu sam našao recept sa soda bikarbonom. postoji li još nešta ili da lupam s time dva puta tjedno?
drugo pitanje je o slikama 3 i 4. jel ovaj zadebljali pup muški ili ženski koji se tek treba rascvjetati? gledam slike po netu i ne liči mi na muškog, ali jeza me hvata kad gledam sliku... šta vi mislite?
Po nekoj logici stabiljku bi mogao ocistit sa nerazrjedjenim alkoholom (70% je obicno u ljekarni), ali samo stabiljku. Inace se prica kako nije dobro tretirat budove sa alkoholom jer otapa trihome i jos neke gluposti......al nekak si mislim da u ovom slucaju nemoze napravit vecu stetu nego sto je ako samo stabiljku brzo ocisti.Ena&Modelsy je napisao(la):Sa koliko procentnim razblazenim alkoholom se sme brisati biljka ?? posto u apotekama kod nas npr prodaju alkohol sa raznim procentnim razblazenosti...pa reko da nebude prejak za biljcice pa reko koji bi odgovarao..
"Don't worry about some of the resin rubbing off. The vast majority of resin is inside the buds and resin is also replenished".