mozes, samo bi ja sacekao bar mesec dana; i vise.
Mozda malo,ti si je odmah pikovao u finisni pot,korenu treba vremena da zazivi u vecem potu.Sa koliko vode zalivas,cinimi se da je bas dosta vlazna zemlja.Moras dati jos neke parametre,temp,scim si zalivao zadnjih dana,rezim rasvete.Moze biti i do zemlje,ako su parametri ok a ona stagnira moras onda da je presadjujes u drugu zemlju,sacekaj jos koji dan.ili je moja biljka iz nekog razloga usporena
povecaj ako mozes malo dnevnu temp.na 25-26c ako mozes,videces kroz par dana daj joj onda vremena do vikenda pa ces znati bolje sta i kako.Ako stagnira i dalje onda je zemlja.oko 20-23 C
Zato sto danasnja gnojiva pretezno sama stelaju ph tako da je ph meter cesto visak,pogotovo jeftini kineski s kojim mozes samo vise sranja napraviti jer dobar ph meter i kostazasto izguravat grow bez ph metra kad on kosta 3$?
Zato sto danasnja gnojiva pretezno sama stelaju ph tako da je ph meter cesto visak,pogotovo jeftini kineski s kojim mozes samo vise sranja napraviti jer dobar ph meter i kosta
@Aezakmi246
Daj ljudima vise infa o biljci,sliku citave biljke,koja zemlja....pogledaj prvi post ove teme ako zelis kvalitetnu pomoc
moze tako kako si planirao,idi sa cistom vodom ali regulisi ph makar na 6,5 ako ne mozes nize tipa 6,2.Stim ces eliminisati dalje probleme i zna ces na ce mu si.Imas blage najave dal lajt burna ili jace prehrane pa ne bih bilo lose i da napises na koliko ti je panel od bioze i sta si i koliko davao u zadnje vreme od prehrane., mislim da imam problem sa velikim ph pa bih zalio jednom pre novog djubrenja sa cistom vodom koju cekam da odstoji pola sta i tako zalivam od pocetka grow-a
Vecinakoliko se growera sa vutre pridrzava upute sa gnojivima?
Vecina,nemoj gledati pocetnike prije ili kasnije skuzis da je najbolje uzeti komplet i drzati se uputstva jer nije bzv tako napisanoKoliko growera koristi kompletnu paletu proizvoda? Jako malo.
Destak min ti je dosta da klor ispari a ne moras ni cekatistoji 30 min
Imam ga al ga gotovo i ne koristim kao i vecina na forumuPosten PH metar naravno da kosta