ja sam se samo tako izrazio bilo mi lakse da bi skontao,mislio sam na Hesi Phosphorus Plus koje je dvokomponentno đubrivo bogato fosforom i kalijumom - elementima koji su bitni u kasnijim fazama cvetanja. Razlog zbog čega se koristi u periodu cvetanja jer tad bioze imaju povećanu potrebu za fosforom koji podstiče formiranje većeg broja cvetova, kao i za kalijumom koji ubrzava transport elemenata do cvetova.p+ u kom obliku?
A zeleni regulises li ph kad ti padne da dajes cistu vodu i koji ti je ph tada ako meris.Ekipa jel ovo nedostatak fosfora? Juce zalivena I prvi put dobila jungle juce micro mozda trecinu doze. Danas je 25 dan vegetacije.
Ispod cfl-a je na 10-ak cm tako da to otpadalist blizu
Nemam ph metar, dodajem malo limunske kiseline to mi je do sada radilo posaoregulises li ph
to mi je do sada radilo posao
Zato sam te pitao,o cemu se tu zapravo radi.Nema veze ako ti je to radilo posao u proslom grovu,u smislu da je svaki grow prica za sebe odnosno u ovom slucaju svaka biljka ima svoju pricu.Bez obzira mozda ces se zapitati pa kako iste su menke iz istog paketa,bas o tome govorim naprotiv svaka je biljka za sebe na koju uticu mnogi faktori u uzgoju za koje i sam znas.Tvoja bioza je relativno mlada sto znaci da u supstratu ima sve sto joj je potrebno za 3 pa cak i 4 nedelje zivota,prateci tvoje dnevnike uvek imas dobru zemlju.prehranjujes redovno sto znaci da joj je los ph onda i ona se pobunila i tebi pokazalo na listovima kao u tvom slucaju,znaci bojkotuje protiv loseg ph,ako me razumes.Ja hocu reci samo da se mora gledati i malo sira slika svega pa eto iz tvog primera se vidi skolski primer kako je svaka bioza prica za sebe,bez obzira dal je ista sorta,da je dosla iz istog paketa jednostavno to je tako i tome se mora prilaziti na taj nacin da svaka ona ima svoju pricu a grower je tu da simulira faktore prirode u indooru priblizno makar onako kako to radi priroda.Nemam ph metar,
kako ne mozes koja je to tema,jedino ako je bacena na jard onda pisi otpalo.Sto se tice tvog pitanja evo ovde imas odgovor,71 strana ispasana o svemu sto te interesuje i dati adekvatne odgovore.Na svoju temu ne mogu da napisem neko pitanje ili slicno,
a da kupis lakmus papir makar koji meri od 5 do 9 ph vrednost on je 2,5e.uspeti da pribavim ph metar
Ne znam zaista nisam probao taj metod nikad,jedino da pitas nekog tamo chat ili da postavis pitanje u samoj temi pa da cekas odgovor,zaista ne znam frend zao mi je iskreno,kako da ti kazem nesto sto nisam probao.sory brat.temi ph metar bez ph metra pa da zalijem sa 2L
Hvala prijateljukako ne mozes koja je to tema,jedino ako je bacena na jard onda pisi otpalo.Sto se tice tvog pitanja evo ovde imas odgovor,71 strana ispasana o svemu sto te interesuje i dati adekvatne odgovore.
https://www.vutra.org/threads/svjetla-za-uzgoj-tipovi-i-intenzitet.9121/
Stari meni nije jasno zasto spustas ph limunom a ne znas vrjednosti, 20 kapi nije malo bas.. Ako imas problem s ph onda ti dodsvanje nutrijenata samo jos pogorsava situaciju, na tvom mjestu bi normano to vodom isprao i jos jednom zalio čistom vodom pa ako vidis da je situacija bolja nego kad stavljas limun onda tek hrani ali po njoj ne bi rekao da je gladna uopce..@bigeskalibur jasno je to meni sve drug I prvo sam I ja posumljao na ph pa me nesto odvuklo na nedostatak P. Nego ne znam sta mi je sad ciniti? Tesko da cu uspeti da pribavim ph metar a deluje mi da se ovo brzo širi. Ne znma ima li smisla da napravi rstvor kao u temi ph metar bez ph metra pa da zalijem sa 2L vode iako je zemlja jos uvek vlazna?
Imam Durban poison, znači 100% sativa, trenutno na 88. danu od toga 59 na 12/12. i relano mislio sam ju skidat za vikend, trhinomi su sad jos clear/milky, tu i tamo neki amber.
Ali biljka je sad (par dana prije predviđenog kraja) počela izbacivat zadnju rundu pistila, sto je bud viši tj blize lampi to pistila ima vise i sve su bijela/lagano zute i vjerujem da ce kroz par dana svi vrhovi biti puni pistila.
Jel to utječe na same trihome, odnosno jel se trebam ravnat po pistilama ili da samo gledam trihome i skidat kad kad bude 70:30 milky/amber?
Ovako to izgleda prije 3 dana, sad ih je i vise
Pogledajte prilog 262298
S tim da na nekim vrhovima sad vec ima dosta vise pistila, a na nekima tek izbijaju.
Čitao sam da se ta pojava obično desava kod sativa ili sativa dom biljaka, ali nisam uspio skuzit jel to dobro ili lose, jer izbacivanje pistila vezem za početak pokusaja reprodukcije biljke, a ne za masne i ljepljive budove