kazu trenutno uništava kukce ali i biljke izgledaovo bila škola meni pa nek i drugima posluži
pa ybt... https://www.vutra.org/threads/proklete-gusjenice.9148/page-3
a i ranije sam pisao da ti pipsevi hoce da spale lisce! pogotovo ti mirisni.
kazu trenutno uništava kukce ali i biljke izgledaovo bila škola meni pa nek i drugima posluži
Ljudi pa nije valjda moguce da niko nezna Ili nece da podeli savet....Cao drugari imam Jedno pitanje moja biljkica poceli listovi da zute dali neko moze da mi kaze sto, evo par slika I hvala vam drugari na pomoci...
hoce. uhvati neki rezim gnojenja i bit ce. ne puno, al ce bit.Sta mislite oce li uspjet iscvjetat/sazreti dovoljno da se pusi...
Hranim fertico svaki 10dana preko Lista I dajem djubre 20 20 20 na svaki 10dana I gvozdje dajem 2 mesecno I svaki 7 Dana kalijum.Napisi sa cim je hranis i koliko cesto. Ja bi reko da je pregnojena.
Ok prihranu da joj dajem kap po kap a jel smem preko Lista samo kalijum I jel OK 10g kalijuma na 10l vode hvala...Nemoj preko lista, jos u cvetanju, uff
I sta sad da radim sa listovima sto su zuti jel da prekinem prehranu Ili sta molim za savet...Ok prihranu da joj dajem kap po kap a jel smem preko Lista samo kalijum I jel OK 10g kalijuma na 10l vode hvala...
hKo ce mu ga znat Pitt sa tom kombinacijom gnojiva sta joj je. Saspi joj masu vode ciste, pa polako opet sa hranom. Uzmi jednostavno gnojivo za cvijetanje sa povecanim PK u odnosu na N, i rokaj dokle ide
Herb neznam dal je mnogo gnojiva Ili ona ona je po meni za mesec Dana gotova e sad dali je normalno da od Jednom po ne da zuti Ili sta vec nzm prvi put mi se ovo desilo...Ko ce mu ga znat Pitt sa tom kombinacijom gnojiva sta joj je. Saspi joj masu vode ciste, pa polako opet sa hranom. Uzmi jednostavno gnojivo za cvijetanje sa povecanim PK u odnosu na N, i rokaj dokle ide