Pozdrav društvo, evo mojeg edita nakon 4 mjeseca. Pa ukratko...
Posadena 3 SLH i 1 Super OG sredinom ožujka(marta). U 6 mjesecu je bilo jako nevrijeme i to me koštalo života 2 SLH-a tako da sada na sajtu živi 1 SLH i 1 OG. [Zanimljivost] Naime odradio sam topping(uspješan) na 2 SLH i na OG, jedan SLH sam ostavio netaknutok pošto mi je ovo prvi grow. Upravo su ti toppirani lemon hejzovi umrli, što mi e totalno čudno s obizorm da su te 2 biljože bile puno veće u puno jače izgledale od ovih koje su preživjele.
Sta se tice gnojenja, gnio sam malo, dobile su 2 doze zelene platelle samo pošto sam bio u stahovima da cu ih spržiti a biljke sasvim uredu izgledaju i zemlja izgleda izvanredno, uvijek vlažna-
Obje biljke sada imaju oko 230 CM. OG izgleda zdravo dok se problem javio kod NE topiranog SLH-a [vidi slike]. Neznam uopće kako da objasnim, stabljika je zdrava i čvrsta na prvih 20-30 cm od tla i na sljedećih 30 cm ko ta se počela ljušiti,sušiti, i sužavati i onda je opet zdrava. ako je neko susreo s tim problemom ili nešto slično da mi pomogne, jer ja nikako nemogu nći ovaj problem na internetu. Izgleda ko da je netko super oštrim nožom irezao koru na stabljici i sada se to suši. Problema sa kukcima baš i nema, osim okolnih bilja koje se svom silom pokušavaju popesti na moje jadnice. Eto netko mi je u vodiču za vanjsko uzgajanje kazao, ako sadiš u 3 mjesecu to bude drvo, canabis dok podivlja je nezaustavljiv, pokazalo se kao živa istina
I još jedno pitanje, jel bi bilo pametno da je pomćnom gnojiti crvenom platelom, jer od cvjetanja još uvijek ništa. Hvala vam na pomoći!
I kratki osvrt na moje biljoze, dal je sve uredu sa njima, te dali ce po vasem misljenju dati kvalitetne hedovi, količina mi je manje bitna.