a da nam objasnis uslove u kojima raste biljka, lici mi da si pored nutrijenata u manjku i sa svetlom. procitaj prvi post ove teme
premalo sunca zato "kasni" ja imam s#1 i takodje slabo mirise, osim kad je zapaljen, onda smrdi ki tvor a trihome mozes videti da se presijavaju ali u drugoj polovini/poslednjoj trecini cvetanja
naravno da usporava rast biljaka, cak i kad nisu pod najlonom koji je isprskan belom farbom pa to sve dodatno smanjuje kolicinu svetla koja dolazi do biljaka. jos ako su i nocne temperature nize...Od kraja septembra i ceo oktobar je kisovit i oblacan gotovo bez suncanih dana da li i koliko ovo moze da utice na usporen rast napolju ?!
koji dzangl? ako je bloom onda u njemu nema azota/dusika.Lood-koja sledeca doza da bude jungle juica?
Plasim se da ne preteram.
ako nema budji ne diraj jos nista, biljka nije ni blizu zrelog. daj joj jos dozu djubriva, ne znam sto si stala pre mesec dana. ako uslovi dozvoljavaju rascisti malo to siblje oko nje da dobije vazduha i svetla
drzi to do prvog mrazaDa li jos, i koliko jos?
ide na bolje, ako nema budji drzi jos dok ima lepih dana. skida se na frku jedino ako je najavljan mrazDa li jos, i koliko jos?
premale saksije + premalo svetla
naravno da usporava rast biljaka, cak i kad nisu pod najlonom koji je isprskan belom farbom pa to sve dodatno smanjuje kolicinu svetla koja dolazi do biljaka. jos ako su i nocne temperature nize...
drzi to do prvog mraza
Mraza je vec bilo.ide na bolje, ako nema budji drzi jos dok ima lepih dana. skida se na frku jedino ako je najavljan mraz
e pa curo ne znam sta da ti kazem, skidaj onda, kod mene su jutrnje oko 1, 2 stepena a preko dana ide i do 17, 18 i tako zadnjih desetak dana, jos drzim dve biljoze.Mraza je vec bilo.
I ovdje su dnevne temp. od 15- 20, ali su jutra hladna, takodjer oko 1-2 stepena. 2 jutra je bio mraz. Gledajuci po njoj, ne smeta joj, ni jedan list jos nije opao.. E sad, moguce da ju je zastitila grana od vrbe, koja je iznad nje jedno 3-4 m... Da je ostavim jos koji dan?e pa curo ne znam sta da ti kazem, skidaj onda, kod mene su jutrnje oko 1, 2 stepena a preko dana ide i do 17, 18 i tako zadnjih desetak dana, jos drzim dve biljoze.
to tvoje mi lici da je negde oko druge trecine cvata.