Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svima, citam forum vec neko vreme te sam odlucio da se okusam u uzgoju gde sam naisao na prvi problem...
Biljke su u cvetanju 27 dana, flushane 3.8. zatim zaliene duplom dozom crene plantele 8.8.
Posle toga zalivene cistom vodom i 15.8. poceli da zute listovi kod jedne bilje, ostale 2 skroz ok.
Temp je 28-30 C, vlaga oko 50%, lampa oko 30 cm od najblizeg vrha. PH vode regulisan limuntusom.
Evo i slika, ako neko moze da objasni u cemu je problem, sumnjam da joj je dupla doza plantele smetala
Ostale su ok, i ako moze komentar na generalno stanje biljaka u 27. danu cvetanja.
Da, sorta je Pure Kush od Green House Seed's. Nalaze se u kantama od jupola, 25 litara svaka
Znaci moguce je da je lose podnela duplu dozu plantele, pretpostavljam da je flush jedno od resenja?
imam kratko pitanje dali skidate listove u indooru u fazi cvjetanja ako smetaju tj ako zaklanjaju svjetlost ostalim donjim djelovima biljke??malo imam skucen prostor recimo...hvala na odgovoru ....
To se ne radi. Skida donje lisce i grane koje nece nikad dobit svjetla. Hrana i sve ostalo ide u gornje budove umjesto donje koji nikad nece zavrsit.
Pitanje je koji tjedan cvjetanja??? Mislim da vele da poslje drugog tjedna nema smisla ili nije bas pametno.
Auto devil,s kiss 9l piter 64 dan .prije par dana neki listovi su se poceli zutit i gubit boju biljka je u 2 dana klonula i listovi su joj na dodir nekako suhi a po brederu ima jos 11 dana pa bi volio da izdrzi jos malo . Bila je fluhana nadavno i prije 4 dana gnjojena plantellom .Jel ima kakav savjet kako da joj pomognem ?
Zadnja 2 tjedna svaki drugi dan , mali je piter pa ga brzo osusi. a taj nute burn na vrhovima je od prije . Večeras cu je flushat pa cu vidit . Zabrinulo me kako se cila bidna nekako prosušila . Hvala na pomoći ,
Zbog cestog susenja posude i zemlje ostane ti neikoristenog gnojiva. Voda ode, gnojivo ostane....i onda dodjes pa opet pognojis i tako u krug i dobijes pregnojene biljke. Dobar flush sa barem 30L vode....pa lagano do kraja.
sta da radim ovaj cvet sto sam oznacio se pumpa dok ovaj sto je iza polomljena grana i ne pumpa se uopste jel da ga skinem ili sta da mu radim? i kazite mi jel bi znacilo nesto da skinem ove grane sto su skor dole jel bi znacilo nesto na ove gornje hedove?