Baci i obogaćenog uranija oko biljke kad bi već bacao suumpor, to ti bude pomoglo
nikolaj@84 je napisao(la):.stare su oko mesec i po i visoke oko 25 cm.od djubriva su dobijale ureu treba imati u vidu da su one u plasticni casama od 2dl.
fali ti sunca,a i mogla bi bit muška ako si regularno sjeme bacioTaras je napisao(la):Pozdrav carevi, evo mene sa prvim postom, inace citam forum odavno, a ove godine sam odlucio i da delujem... Ovako, stavio sam seme (neka domacica je u pitanju, nemam pojma) da klija oko 20.04. posadio u case 23.04. i prebacio na sajt 30.04. Odlucio sam da koristim samo organska djubriva i pesticide, pa sam kombinovao koprivu, rastavic i maslacak... E sad, posto nisam pre nikada gajio biljku, ne znam kako napreduje, dakle, posadjena je pre skoro 2 meseca, sada je visine oko 40cm, evo slike pa mi recite da li ce biti nesto od ovoga ili ne... Cini mi se da je jos uvek slaba pa sam je vezao za jedan kocic, nekako mi se cini da je tanka, nemam pojma... Dajte neki savet, pozdrav!!!