ostatak cool..... ima po neka fleka a na nekoliko bilja evo sasvim solidno tj ostatka koji je vrh od slika za takmicenje
NL au.
NL.au.
ww.au..
hessi bl. i hessi P+ zemlja supstral terra bloom univerzal kazali su sve isto samo nema komadica vulkana . nije bilo magme
flush sam odradio al ne previse _ 2 dana kisa je padala neprstano vlga je bila 90 imam merac pored njih
sad sam gurnuo neke vitamine i h2o2 a pazi ove gore slike automatika vrh
a ove fem neke jebu me i po neki list automatike mada bice cool nebrinem samo me te fleke
nek mi neko kaze sta se desava nisam neiskusan but ali ...ovaj itd ph 6,5 nije ph nije prehrana nije niti previse vlage niti ventilacija niti ne znam ti ja sta jednostavno crne jebene flekace
uradjen flush + kisa padala 2 dana pa su vitamini dosli i h2o2 zbog previse vlazne zemlje ok... a prihrana ide kako treba nisam djak prvak 7 out i imam 3 in-a ali ovo jos nisam video mislio sam da je gvozdje ili neki vitamini mozda gljivice pa sam zato h202 prosuo ne puno ka ni vitamine ne puno 6l na 6-8 njih
ph 6,5
svakih 5-7 dana zalivam gnojenje svakih 10 dana odradim to je sve niki kazu Ca look ne znam videcemo