@PetarRadic
Evo sad vidim i ja da mi u dnevniku pise 760, uvjeren sam bio da je 580, sad sam otisao pogledat, i da, stvarno je 760 na drugoj brzini. Vecinu je vremena radio na 760m3, a cijevi 150 kao i promjer samog venta, da. Neznam kakve cjevi imas, ja sam ih uzeo u grow shopu u Splitu i bome nema greske, mocne su. Ti bi po meni trebao nabavit cool tubove od 150 i cijevi takodjer i miran si. Za ovu nasu velicinu boksa su taman. Sto je najgore ja imam cool tubes te velicine koje ne trebam vise jer sam presao na LED...
Vent je vecinu growa radio na 760m3 i bome nije mu bila laka al izdrzao je. Ali to je oprema stara 10+godina. Taj vent se cuje ko cesna kad ti leti povise stana.. Skrati cjevi najmanje sto mozes jer ti svaki metar cjevi uzima 10% snage turbine, filter 30%
A temperatura je bila borba, pise sve u dnevniku.. kako se blizilo kraju, tako je stizao 5-6 mjesec i gorilo je sve, skidao sam vrata od sobe, stavljao vent iz hodnika prema boksu...izmisljao toplu vodu, ali uspjelo je. Sad je druga prica, zimi ce ti Hps samo lipo grijat prostor. Temp je nocu bila cirka 23-24-25, danju udaralo i u 31-32, borio sam se da odrzim prosjek neki na 28-29. Al sadio sam autose a oni mogu podnjet svakakva zlostavljanja pa je ispalo ok..
Vent je izdrao bome, bio je na granici svojih mogucnosti s tim setupom, ali jos bome radi.
Ps nemoj me citirat ako odgovaras na post koji je odma povise, forum ti automatski pise poene i moze te banat kad nakupis dovoljno, a i admini su nam malo trigger happy pa odma pocnu vikat
Ako imas namjere ostat ovdje sto toplo preporucam ako mislis growat, a vidim da mislis, svakako baci oko na
PRAVILNIK FORUMA Vutra.Org je sajt u privatnom vlasništvu i pristup forumima je slobodan uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka, osim ako nije drugačije naznačeno u pojedinim forumima. Korišćenje našeg foruma je PRIVILEGIJA, a ne PRAVO i može bilo kome biti uskraćeno u svakom trenutku...
www.vutra.org
Umililo mi se oko srca nesto kad sam procitrao ''kupio sam boks 2x2x2'' nema nas puno jbga
al racunaj da ces se naradit u growu, ako mislis da to na sta lici
I svakako ako se ne zelis mucit s raznoraznim doziranjem raznoraznih umjetnih gnjojiva i slicnih stvari, baci oko na organik soil kit, ja i dosta ljudi trenutno ga isprobavamo, ima vec gotovih organik uzgoja sa Sominim prozivodima, ja sam osobno imao cast probat par takvih budova i mogu potvrdit da je next lvl od bilo kojeg npk uzgoja.
Ovo je osobno misljenje, nekome mozda nije tako, postujem!
Pozdrav Vutro! I eto tako, ima nastavak cijele price u biti. Evo ukratko ono sto su moji zaključci. Velika vecina Vas je vidjela koja kolicina trave izadje iz mog boxa. I sad, vjerovali ili ne, ja to sve popusim. Sam. Da bi to sve popusio potrebno je stvarno dosta vremena kojeg provedes...
www.vutra.org
Pozdrav Vutro! Sljedeći tjedan će mi Soma Sacred Soil biti gotov i ohladiti se, tako da cu ga morati jos jednom zaliti tekućinom, pa ostaviti još 7 dana prije sađenja u njega. Vlaženje zemlje se može odraditi s obicnom (dekloriranom) vodom, međutim, Soma preporučuje, pa ću ja isprobati, osim...
www.vutra.org
Dobrodosao nam