Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yesplease" data-source="post: 795149" data-attributes="member: 63024"><p>Evo me samo brzim izvještajem,onu iza lijevo sam skinuo,nikakav napredak se nije vidio na njoj samo je bila sve sušlja,pustio sam ju 4 dana da se suši evo danas ju donio doma,evo je sad na stolu nije još skroz suha ali skoro pa je, čudan miris mi ima baš mi na čaj nekako baca nema baš miris na travu,nisam ju još probao sutra ću ali nisam siguran dali će ikakav efekt raditi.Dali da to pušim uopće???Ove tri biljke sam još pustio mislim da će biti nešto od njih[ATTACH=full]515370[/ATTACH] u srijedu ću slikati da vidite.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yesplease, post: 795149, member: 63024"] Evo me samo brzim izvještajem,onu iza lijevo sam skinuo,nikakav napredak se nije vidio na njoj samo je bila sve sušlja,pustio sam ju 4 dana da se suši evo danas ju donio doma,evo je sad na stolu nije još skroz suha ali skoro pa je, čudan miris mi ima baš mi na čaj nekako baca nema baš miris na travu,nisam ju još probao sutra ću ali nisam siguran dali će ikakav efekt raditi.Dali da to pušim uopće???Ove tri biljke sam još pustio mislim da će biti nešto od njih[ATTACH type="full"]515370[/ATTACH] u srijedu ću slikati da vidite. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom