Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="JJK" data-source="post: 795020" data-attributes="member: 68413"><p>Ćao ljudi,dva pitanja samo .</p><p>U pitanju je NL auto (31-32 dan cvetanja),pronasao sam kao sto na slici vidite par "suvih" hedova pa me zanima jel to normalno ili ne ? Kad kazem suvi,dakle suvi su na dodir ,uzeo sam hed da ga pomerim i bukvalno mi je ispao u ruku.</p><p>Detaljnije sam pregledao biljku i skontao sam da je hed otpao bukvalno na spajanju sa glavnom granom biljke ako me razumete. Dakle sam koren,tj grancica na kojoj je formiran hed je otpala od glavne grane biljke ,primetio sam da je truo tu gde se spaja sa glavnom granom i da je zbog toga otpao.</p><p>Da li da skidam biljku 10 dana ranije i sacuvam sta se sacuvati moze ili da pustim sako da ide svojim tokom i sklanjam te hedove koji ispadnu zarazeni?</p><p></p><p>A drugo pitanje je ,kao sto vidite na slici,ovaj list ,nasao sam par takvih pa me zanima da nisam mozda pregnojio biljku ili je to normalno jer se blizi kraj cvetanja ?</p><p></p><p>Zalivam svako drugo vece ,hrana svaki put ,proslo zalivanje 40ml plantela cvet-25ml slavol i melasa.</p><p></p><p></p><p>Isto tako sam kod AK420 pronasao par ovakvih listova ,jel to pregnojeno ili fali hrane ? AK je usao u cvetanje pre manje od nedelju dana ,zaliven prosli put sinoc sa 25ml plantele cvet +slavol 25ml</p><p>Hvala unapred .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JJK, post: 795020, member: 68413"] Ćao ljudi,dva pitanja samo . U pitanju je NL auto (31-32 dan cvetanja),pronasao sam kao sto na slici vidite par "suvih" hedova pa me zanima jel to normalno ili ne ? Kad kazem suvi,dakle suvi su na dodir ,uzeo sam hed da ga pomerim i bukvalno mi je ispao u ruku. Detaljnije sam pregledao biljku i skontao sam da je hed otpao bukvalno na spajanju sa glavnom granom biljke ako me razumete. Dakle sam koren,tj grancica na kojoj je formiran hed je otpala od glavne grane biljke ,primetio sam da je truo tu gde se spaja sa glavnom granom i da je zbog toga otpao. Da li da skidam biljku 10 dana ranije i sacuvam sta se sacuvati moze ili da pustim sako da ide svojim tokom i sklanjam te hedove koji ispadnu zarazeni? A drugo pitanje je ,kao sto vidite na slici,ovaj list ,nasao sam par takvih pa me zanima da nisam mozda pregnojio biljku ili je to normalno jer se blizi kraj cvetanja ? Zalivam svako drugo vece ,hrana svaki put ,proslo zalivanje 40ml plantela cvet-25ml slavol i melasa. Isto tako sam kod AK420 pronasao par ovakvih listova ,jel to pregnojeno ili fali hrane ? AK je usao u cvetanje pre manje od nedelju dana ,zaliven prosli put sinoc sa 25ml plantele cvet +slavol 25ml Hvala unapred . [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom