Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Crazy Smoke" data-source="post: 794719" data-attributes="member: 11628"><p>Povećaj zaljevanje na minimalno 3l svakoj,preporučio bi i 4,zaliješ s bocom od 2l,pričekaš da popije pa daš još 2l.</p><p>Ključ je u sporom zaljevanju,što sporije zaljevaš to bolje,izbuši rupe na čepu sa malim ekserom i tako zaljevaj,da ide sporo.</p><p></p><p>Hps ti stoji extremno blizu i to ti je primarni problem + (visoka temperatura) LED rasvjeta se drži na toj visini,digni to na 50ak cm od najviših vrhova i pošto ti je ova jedna otišla skroz u vis,podmetni nešto ispod drugih da budu sve u visini,tipa neke stolice male,gajbe piva,stiropor ili nešto.</p><p></p><p>Jbg bez termometra nemožeš ništa,moraš znat kakve uvjete u boxu imaš,a ovo što pitaš za gnojiva šta bi mogao uzet,preporučujem da se držiš za početak cijele palete nekog proizvodjača,npr hesi,gdje dobiješ sve u paketu i gnojivo za vege,cvijet,enzime,booster,pk+,aminokiseline..sve što ti treba i rezultati ce bit puno bolji.</p><p></p><p>Sumnjiva mi i ventilacija,ne vidim nigdje vent da puše po njima,nadam se da imaš turbinu na ispuhu,upuh može bit pasivan..</p><p>Ja sam sa led lampom koja dosta manje grije od hps-a vodio borbu ovo ljeto sa temperaturom,morao sam kupit prijenosnu klimu,mogu mislit kako je onda kod tebe,uništi ti to cijeli grow.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Crazy Smoke, post: 794719, member: 11628"] Povećaj zaljevanje na minimalno 3l svakoj,preporučio bi i 4,zaliješ s bocom od 2l,pričekaš da popije pa daš još 2l. Ključ je u sporom zaljevanju,što sporije zaljevaš to bolje,izbuši rupe na čepu sa malim ekserom i tako zaljevaj,da ide sporo. Hps ti stoji extremno blizu i to ti je primarni problem + (visoka temperatura) LED rasvjeta se drži na toj visini,digni to na 50ak cm od najviših vrhova i pošto ti je ova jedna otišla skroz u vis,podmetni nešto ispod drugih da budu sve u visini,tipa neke stolice male,gajbe piva,stiropor ili nešto. Jbg bez termometra nemožeš ništa,moraš znat kakve uvjete u boxu imaš,a ovo što pitaš za gnojiva šta bi mogao uzet,preporučujem da se držiš za početak cijele palete nekog proizvodjača,npr hesi,gdje dobiješ sve u paketu i gnojivo za vege,cvijet,enzime,booster,pk+,aminokiseline..sve što ti treba i rezultati ce bit puno bolji. Sumnjiva mi i ventilacija,ne vidim nigdje vent da puše po njima,nadam se da imaš turbinu na ispuhu,upuh može bit pasivan.. Ja sam sa led lampom koja dosta manje grije od hps-a vodio borbu ovo ljeto sa temperaturom,morao sam kupit prijenosnu klimu,mogu mislit kako je onda kod tebe,uništi ti to cijeli grow. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom