Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yesplease" data-source="post: 794717" data-attributes="member: 63024"><p>Potovi su 15l ,inače zalijevam svaka tri dana a neki put put svaki četvrti dan,većinom svaki treći,svakoj dam 1.5l vode + gnojivo 10ml i onda malo pričekam i ako ne puste vodu u tanjurić raspodjelim još 3l na njih četiri.Zadnja četiri zalijevanja sam tako.Reci slobodno još putem gdje griješim.Terometar moram kupiti pod hitno imao sam ga prije pa mi je krepao a i dok sam ga imao nisam mogao previše utjecati na temperaturu unutra, jedino da otvorim box malo na patent ako je pretoplo?Hps pokušavam držati na 30cm od vrhova.Šta bih još mogao ubaciti kao dodatak fosfora i kalija i kada da to dajem i koliko?Prskanje zaustavljam 100% nisam znao da to ne paše.Uvijeni listovi ovo što si zadnje napisao je vjerojatno da.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yesplease, post: 794717, member: 63024"] Potovi su 15l ,inače zalijevam svaka tri dana a neki put put svaki četvrti dan,većinom svaki treći,svakoj dam 1.5l vode + gnojivo 10ml i onda malo pričekam i ako ne puste vodu u tanjurić raspodjelim još 3l na njih četiri.Zadnja četiri zalijevanja sam tako.Reci slobodno još putem gdje griješim.Terometar moram kupiti pod hitno imao sam ga prije pa mi je krepao a i dok sam ga imao nisam mogao previše utjecati na temperaturu unutra, jedino da otvorim box malo na patent ako je pretoplo?Hps pokušavam držati na 30cm od vrhova.Šta bih još mogao ubaciti kao dodatak fosfora i kalija i kada da to dajem i koliko?Prskanje zaustavljam 100% nisam znao da to ne paše.Uvijeni listovi ovo što si zadnje napisao je vjerojatno da. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom