Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yesplease" data-source="post: 794700" data-attributes="member: 63024"><p>[ATTACH=full]514704[/ATTACH][ATTACH=full]514705[/ATTACH][ATTACH=full]514706[/ATTACH][ATTACH=full]514707[/ATTACH][ATTACH=full]514708[/ATTACH]</p><p>Ljudi možda netko vidi dok sam još kod njih,i druga je počela žutiti,neznam šta se zbiva jel nečega previše tipa gnojivo i voda ili fali nešto,zemlja je vlažna još dosta sada a zalio sam u utorak.</p><p></p><p>Slika broj 2 ova iza lijevo jel ona umrla dali da ju mičem,mislim da je problem previše vode sa njom bio jer je slabo propuštala vodu pri zalijevanju jedina naspram drugih, njoj sam jedinoj maknuo vrh prije cvetanja pa je možda tražila manje vode,mislim da joj je bilo previše vode i gnojiva,dali dobro mislim?da ju pustim još samo da joj smanjim sve?nekako mi je i miris loš u boxu naspram prošlih sađenja.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yesplease, post: 794700, member: 63024"] [ATTACH type="full"]514704[/ATTACH][ATTACH type="full"]514705[/ATTACH][ATTACH type="full"]514706[/ATTACH][ATTACH type="full"]514707[/ATTACH][ATTACH type="full"]514708[/ATTACH] Ljudi možda netko vidi dok sam još kod njih,i druga je počela žutiti,neznam šta se zbiva jel nečega previše tipa gnojivo i voda ili fali nešto,zemlja je vlažna još dosta sada a zalio sam u utorak. Slika broj 2 ova iza lijevo jel ona umrla dali da ju mičem,mislim da je problem previše vode sa njom bio jer je slabo propuštala vodu pri zalijevanju jedina naspram drugih, njoj sam jedinoj maknuo vrh prije cvetanja pa je možda tražila manje vode,mislim da joj je bilo previše vode i gnojiva,dali dobro mislim?da ju pustim još samo da joj smanjim sve?nekako mi je i miris loš u boxu naspram prošlih sađenja. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom