Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 794561" data-attributes="member: 69460"><p>Ne znam sve uvjete u i oko boxa osim ovih par poruka tu sto sam vidio. Nemoj folijarno prskati ako nisi siguran sto radis, na tim temperaturama moze bit jos gore... Ventilator nece hladit, samo ce pojacat cirkulaciju zraka, koji ako je vruc ce bit prevruc ma koliko god ventilatora stavio. Mozda bi nekakav prijenosni klima uredaj pomogao u toj sobi gdje je box (al moras imat ispuh van kroz neki prozor il dimnjak) , pa probaj ubost nesto rabljeno s njuskala, to ce ti u ovako slabo izoliranom boxu sigurno pomoć i sad a i za ubuduce (dobar je i za kontrolu vlage. Sa prehranom isto pazi, sad nije vrijeme da se eksperimentira s hranom i pumpa, nego da se prezivi. Pazi da ima dovoljno vode (ne i previše da se ne kuha u blatu) i da ju dobiva redovno. Voda moze bit hladnija, ali ne prehladna da je jos i to ne sokira. Pazi da je cirkulacija zraka i ispuh zraka iz boxa prema van jaci neko po knjigama kako smo ucili. Neki termostat uguraj unutra kakav god da je, moraš znat uvjete u boxu kad radi lampa i kad ne radi i koja je razlika u odnosu na vanjsku temp pa da znas bar od cega kretat kad su takve mjere. Automati jos manje oprastaju nego fotoperiodne tako da oprezno i nježno. Jbg, kad si tako odsutan nije lako ni sa savrsenim uvjetima i opremom, kamo li ovo kad je i vani nocu 30 stupnjeva, a vlaga na 70+%</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 794561, member: 69460"] Ne znam sve uvjete u i oko boxa osim ovih par poruka tu sto sam vidio. Nemoj folijarno prskati ako nisi siguran sto radis, na tim temperaturama moze bit jos gore... Ventilator nece hladit, samo ce pojacat cirkulaciju zraka, koji ako je vruc ce bit prevruc ma koliko god ventilatora stavio. Mozda bi nekakav prijenosni klima uredaj pomogao u toj sobi gdje je box (al moras imat ispuh van kroz neki prozor il dimnjak) , pa probaj ubost nesto rabljeno s njuskala, to ce ti u ovako slabo izoliranom boxu sigurno pomoć i sad a i za ubuduce (dobar je i za kontrolu vlage. Sa prehranom isto pazi, sad nije vrijeme da se eksperimentira s hranom i pumpa, nego da se prezivi. Pazi da ima dovoljno vode (ne i previše da se ne kuha u blatu) i da ju dobiva redovno. Voda moze bit hladnija, ali ne prehladna da je jos i to ne sokira. Pazi da je cirkulacija zraka i ispuh zraka iz boxa prema van jaci neko po knjigama kako smo ucili. Neki termostat uguraj unutra kakav god da je, moraš znat uvjete u boxu kad radi lampa i kad ne radi i koja je razlika u odnosu na vanjsku temp pa da znas bar od cega kretat kad su takve mjere. Automati jos manje oprastaju nego fotoperiodne tako da oprezno i nježno. Jbg, kad si tako odsutan nije lako ni sa savrsenim uvjetima i opremom, kamo li ovo kad je i vani nocu 30 stupnjeva, a vlaga na 70+% [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom