Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Igorče" data-source="post: 794303" data-attributes="member: 52412"><p>Za to ti treba mikroskop,koji je preko kineza 10 - 15 € ,ili gledaj pistile,to su ti one dlacice koje su u startu bele,one menjaju boju u natandzasto do braon,kad vidis da nema vise belih,tj kad su svi nandzasti,bez braon,tad je kasno) ,onda je tu negde spremna za berbu, ali najtacnije je gledajuci trihome.</p><p>Postoji i tema o tome kad ubrati cvece,slikas lepo izbliza par cvetova i javi se nekoliko ljudi sa misljenjima,fotke su obavezne,da se vidi cvet sto bolje i blize , cisto da imas i drugo misljenje ako vec ne posedujes mikroskop,veruj da je vredno ulaganja.</p><p>I kao sto kolega [USER=76020]@Wendigo[/USER] kaze kroz par growanja nadji svoj vajb kako hoces da te vozi, ja licno gledam da imam pola amber - pola mlecno bele. Po meni je idealno tako, a ti smanji amber ako se plasis zakucavanja. Samo to dosta zavisi i od karakteristika vutre ,indika nabija u kauc i tera te da pojedes sve iz frizidera,dok sativa tera na zezov,pricu,zaludjivanje,neki rad itd. A imas i hibride sa pola-pola kao Wajt Widov,pa osetis od oba,ili pak neke druge postotke gde preovladjuje jedna od ove dve. Srecno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Igorče, post: 794303, member: 52412"] Za to ti treba mikroskop,koji je preko kineza 10 - 15 € ,ili gledaj pistile,to su ti one dlacice koje su u startu bele,one menjaju boju u natandzasto do braon,kad vidis da nema vise belih,tj kad su svi nandzasti,bez braon,tad je kasno) ,onda je tu negde spremna za berbu, ali najtacnije je gledajuci trihome. Postoji i tema o tome kad ubrati cvece,slikas lepo izbliza par cvetova i javi se nekoliko ljudi sa misljenjima,fotke su obavezne,da se vidi cvet sto bolje i blize , cisto da imas i drugo misljenje ako vec ne posedujes mikroskop,veruj da je vredno ulaganja. I kao sto kolega [USER=76020]@Wendigo[/USER] kaze kroz par growanja nadji svoj vajb kako hoces da te vozi, ja licno gledam da imam pola amber - pola mlecno bele. Po meni je idealno tako, a ti smanji amber ako se plasis zakucavanja. Samo to dosta zavisi i od karakteristika vutre ,indika nabija u kauc i tera te da pojedes sve iz frizidera,dok sativa tera na zezov,pricu,zaludjivanje,neki rad itd. A imas i hibride sa pola-pola kao Wajt Widov,pa osetis od oba,ili pak neke druge postotke gde preovladjuje jedna od ove dve. Srecno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom