Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 794201" data-attributes="member: 69460"><p>Samo nek ude u zapisnik da nakon ovog posta do susenja je bila svega pokoja sjemenka uglavnom u donjim cvjeticima biljke, iznikli nakon lolipopanja, izgleda da sam ih "samo" stresirao s light leakom. Ne znam dal sam na strawberry lemonadeu nasao vise od 5-6 "bananica" do kraja growa, moguce da i to nisu bile bananice nego pocetak cvijeta al sam ja svejedno čupao ako mi je bilo sumnjivo. Muških cvjetova i polen sackova nije bilo uopce. </p><p>Glavni budovi su ostali bez sjemenki do kraja growa, jedna biljka je jos uvijek unutra u 18. Tjednu cvjetanja, bez ikakvih bananica i sjemenki. </p><p>Prezadovoljan sam s odlukom da guram do kraja i nakon pojave tog nemalog broja sjemenki na donjim grancicama. Budovi su se debljali i sazrijevali sve do kraja skidanja brve biljke ( strawberry lemonade 13 tjedana cvjetanja) a bogme nikad bolje ne izgleda i ova koja jos nije gotova. </p><p>U ovom slucaju nije vrijedilo ono da nakon sto se pojave sjemenke, da ubuduće biljka troši svu snagu i energiju koju dobiva nutrientima na proizvodnju sjemena.</p><p></p><p> Ovo sve pisem jer kad sam se ja susretao s problemom, na masu mjesta sam naisao na preporuke da cupam, da nece bit nista od toga, da je sve kontaminirano, da ce bit nepusljivo, da nece bit novih trihoma ni cvjetova. Bilo je i par ovih da se gura do kraja, osobito u kasnoj fazi cvijeta i dok jos nema jasnih naznaka, puknutih polen sackova i slicno. I jedni i drugi mogu biti u pravu, ali evo iskustvo iz prve ruke da u poodmakloj fazi cvjetanja, sjemenke ne moraju znacit bacanje ili pretjeranu zurbu sa ranijim skidanjem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 794201, member: 69460"] Samo nek ude u zapisnik da nakon ovog posta do susenja je bila svega pokoja sjemenka uglavnom u donjim cvjeticima biljke, iznikli nakon lolipopanja, izgleda da sam ih "samo" stresirao s light leakom. Ne znam dal sam na strawberry lemonadeu nasao vise od 5-6 "bananica" do kraja growa, moguce da i to nisu bile bananice nego pocetak cvijeta al sam ja svejedno čupao ako mi je bilo sumnjivo. Muških cvjetova i polen sackova nije bilo uopce. Glavni budovi su ostali bez sjemenki do kraja growa, jedna biljka je jos uvijek unutra u 18. Tjednu cvjetanja, bez ikakvih bananica i sjemenki. Prezadovoljan sam s odlukom da guram do kraja i nakon pojave tog nemalog broja sjemenki na donjim grancicama. Budovi su se debljali i sazrijevali sve do kraja skidanja brve biljke ( strawberry lemonade 13 tjedana cvjetanja) a bogme nikad bolje ne izgleda i ova koja jos nije gotova. U ovom slucaju nije vrijedilo ono da nakon sto se pojave sjemenke, da ubuduće biljka troši svu snagu i energiju koju dobiva nutrientima na proizvodnju sjemena. Ovo sve pisem jer kad sam se ja susretao s problemom, na masu mjesta sam naisao na preporuke da cupam, da nece bit nista od toga, da je sve kontaminirano, da ce bit nepusljivo, da nece bit novih trihoma ni cvjetova. Bilo je i par ovih da se gura do kraja, osobito u kasnoj fazi cvijeta i dok jos nema jasnih naznaka, puknutih polen sackova i slicno. I jedni i drugi mogu biti u pravu, ali evo iskustvo iz prve ruke da u poodmakloj fazi cvjetanja, sjemenke ne moraju znacit bacanje ili pretjeranu zurbu sa ranijim skidanjem. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom