Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 793530" data-attributes="member: 59027"><p>Biljke su tu u fenomenalnom stanju!</p><p>Sad u ovoj fazi,možeš očekivat pokoju mrlju,padne voda na list,kako je vruče,ostavi fleku. Biljka povuče hrane,radi dobrih uvjeta,pa isto može oštetit koji list. Samo nastavi sa zaljevanjem kao do sada,brzo bu one gotove!</p><p>Overdrive bi sad zaokružio priču,ali može i sensi ga odradit.</p><p>Na prvoj slici taj list ti zaklanja dosta vrhova,ja bi ga skinuo</p><p>Ovako izgleda biljka od prejakog svjetla [ATTACH]512500[/ATTACH] prvo odu u panđu,jer tako smanje površinu lista,to je neki njihov obrambeni sistem. Ali svejedno se crhivi pumpaju,jer sam skužio na vrijeme [ATTACH]512501[/ATTACH]Ja sam ih rokao sa 1000ppfd s time da je u 60ki,gdje se odbija refleksija,pa kao da je 1200ppfd</p><p>Najbolje ti je skinut lux aplikaciju,onu žutu...onda luxe pretvoriš u PAR,ukucaš u Google lux to PAR i na stranici odabereš low cri 3500 i izračunat če PAR. To je najtočnije što se mobitelom može izmjerit,a s vremenom več znaš po aplikaciji jel jako,nije....ja ju ne updatam,tako dobijam točne brojke</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.waveformlighting.com/horticulture/convert-lux-to-ppfd-online-calculator[/URL]</p><p>Lux app skineš u Google storeu i ne idi preko 800 ppfda,a sad smanjit svjetlo na 20% nije napametnije!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 793530, member: 59027"] Biljke su tu u fenomenalnom stanju! Sad u ovoj fazi,možeš očekivat pokoju mrlju,padne voda na list,kako je vruče,ostavi fleku. Biljka povuče hrane,radi dobrih uvjeta,pa isto može oštetit koji list. Samo nastavi sa zaljevanjem kao do sada,brzo bu one gotove! Overdrive bi sad zaokružio priču,ali može i sensi ga odradit. Na prvoj slici taj list ti zaklanja dosta vrhova,ja bi ga skinuo Ovako izgleda biljka od prejakog svjetla [ATTACH alt="IMG_20240725_130511.jpg"]512500[/ATTACH] prvo odu u panđu,jer tako smanje površinu lista,to je neki njihov obrambeni sistem. Ali svejedno se crhivi pumpaju,jer sam skužio na vrijeme [ATTACH]512501[/ATTACH]Ja sam ih rokao sa 1000ppfd s time da je u 60ki,gdje se odbija refleksija,pa kao da je 1200ppfd Najbolje ti je skinut lux aplikaciju,onu žutu...onda luxe pretvoriš u PAR,ukucaš u Google lux to PAR i na stranici odabereš low cri 3500 i izračunat če PAR. To je najtočnije što se mobitelom može izmjerit,a s vremenom več znaš po aplikaciji jel jako,nije....ja ju ne updatam,tako dobijam točne brojke [URL unfurl="true"]https://www.waveformlighting.com/horticulture/convert-lux-to-ppfd-online-calculator[/URL] Lux app skineš u Google storeu i ne idi preko 800 ppfda,a sad smanjit svjetlo na 20% nije napametnije! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom