Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Saint G" data-source="post: 793460" data-attributes="member: 77949"><p>Trebalo bi da je dovoljan samo neem ali on ne djeluje instantno. Treba par dana da se vide rezultati jer neem djeluje na hormonalnoj bazi zaustavljajući metabolizam nametnika koji prestaju da se pare, liježu jaja i sišu sokove. Za tjedan dana se vide full efekat. Uspješno ubija većinu nametnika da bi trebalo biti dovoljno, ali vidjet ćete. dobro je imati Spinosad pri ruci u svakom slučaju.</p><p></p><p>E sad što se tiče ukusa. Imam iskustva sa prahom biljke neem koji sam macerovao u vodi preko noći, procijedio i prskao - efekti super. Nema nekog jakog mirisa tako da uopšte nije smetalo. Prskao sam čak i u cvjetnoj fazi jer je bilo thripsova i nije smetao miris nikako. E sad ima preparata na bazi ulja neema koji se dobija presanjem cvjetova neema (pazite da nije presano ulje od sjemenki neema - jer ne znam efekte tog ulja). Možda je to ulje jačeg mirisa pa može smetati. Ne znam. Također, ugodnost mirisa neema je individualna - nekom može mirisati nekom ne itd. Tako da tu ima više faktora. Uglavnom isprobajte pa javite.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saint G, post: 793460, member: 77949"] Trebalo bi da je dovoljan samo neem ali on ne djeluje instantno. Treba par dana da se vide rezultati jer neem djeluje na hormonalnoj bazi zaustavljajući metabolizam nametnika koji prestaju da se pare, liježu jaja i sišu sokove. Za tjedan dana se vide full efekat. Uspješno ubija većinu nametnika da bi trebalo biti dovoljno, ali vidjet ćete. dobro je imati Spinosad pri ruci u svakom slučaju. E sad što se tiče ukusa. Imam iskustva sa prahom biljke neem koji sam macerovao u vodi preko noći, procijedio i prskao - efekti super. Nema nekog jakog mirisa tako da uopšte nije smetalo. Prskao sam čak i u cvjetnoj fazi jer je bilo thripsova i nije smetao miris nikako. E sad ima preparata na bazi ulja neema koji se dobija presanjem cvjetova neema (pazite da nije presano ulje od sjemenki neema - jer ne znam efekte tog ulja). Možda je to ulje jačeg mirisa pa može smetati. Ne znam. Također, ugodnost mirisa neema je individualna - nekom može mirisati nekom ne itd. Tako da tu ima više faktora. Uglavnom isprobajte pa javite. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom