Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="brugi" data-source="post: 792571" data-attributes="member: 54360"><p>Ljudi pomagajte!!</p><p>Treći pokušaj,opet ista stvar kao u protekla dva.</p><p>Dinafem Haze CBD Auto</p><p>Box -60x60x 160</p><p>Svjetlo -Sanlight LED 120 W na 30% ,40 cm visine </p><p>Fabric pot 13 L</p><p>Unutra dva mala ventilatora od 5W za miješanje zraka</p><p>Ventilator 350 m3/h koji radi na nekih 5-10 % jer inače usisa cijeli box.</p><p>Temperatura 22-23 po danu,19-20 po noći</p><p>Vlažnost 60-ak %</p><p></p><p>1. put su bile u plagron pro mixu ,gnojene sa plagron alga grow i svime ostalim što je bilo u tablici.</p><p>pokušaj- niknule u promixu, presađene u bat mix nakon dva tjedna.</p><p>Obadva puta su bile na samrti i da bi oslobodio Box zakopao sam ih u neki šumarak nakon cca 3 tjedna u toj istoj zemlji iz pota i stisnuo 3 biotabsa u zemlju. Oba puta su se oporavile i rastu odlično, k tomu još u lošim uvjetima.Kiša pada svakodnevno, temperature padaju i do 10 stupnjeva,preko dana bude rijetko preko 20.</p><p></p><p>Ova sada je u biobizz light mixu,biotabs shema.</p><p>14.dana stara i opet ista priča,počinje lagano svijetlo zelena boja na rubovima listova koja će za tjedan dana preći u žutu pa u smeđu na samim rubovima,i naravno prestaje sa rastom.</p><p>I svaki put su stabljike listova bile ljubičaste nakon 10-ak dana bez obzira na zemlju/gnojivo.</p><p>Ovaj put čak i mjerim pH iako je sve organsko pa kao ne treba.Držim ga od 6.3 - 6.5.Inače bude 7.9</p><p>Ovaj put je automatik jer sam već skoro dva mjeseca izgubio.</p><p>Ako sad ne uspije,neću više ni pokušavati jer ne znam šta bi više promijenio,lud sam više od svega.Kao da je nuklearna fizika.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="brugi, post: 792571, member: 54360"] Ljudi pomagajte!! Treći pokušaj,opet ista stvar kao u protekla dva. Dinafem Haze CBD Auto Box -60x60x 160 Svjetlo -Sanlight LED 120 W na 30% ,40 cm visine Fabric pot 13 L Unutra dva mala ventilatora od 5W za miješanje zraka Ventilator 350 m3/h koji radi na nekih 5-10 % jer inače usisa cijeli box. Temperatura 22-23 po danu,19-20 po noći Vlažnost 60-ak % 1. put su bile u plagron pro mixu ,gnojene sa plagron alga grow i svime ostalim što je bilo u tablici. pokušaj- niknule u promixu, presađene u bat mix nakon dva tjedna. Obadva puta su bile na samrti i da bi oslobodio Box zakopao sam ih u neki šumarak nakon cca 3 tjedna u toj istoj zemlji iz pota i stisnuo 3 biotabsa u zemlju. Oba puta su se oporavile i rastu odlično, k tomu još u lošim uvjetima.Kiša pada svakodnevno, temperature padaju i do 10 stupnjeva,preko dana bude rijetko preko 20. Ova sada je u biobizz light mixu,biotabs shema. 14.dana stara i opet ista priča,počinje lagano svijetlo zelena boja na rubovima listova koja će za tjedan dana preći u žutu pa u smeđu na samim rubovima,i naravno prestaje sa rastom. I svaki put su stabljike listova bile ljubičaste nakon 10-ak dana bez obzira na zemlju/gnojivo. Ovaj put čak i mjerim pH iako je sve organsko pa kao ne treba.Držim ga od 6.3 - 6.5.Inače bude 7.9 Ovaj put je automatik jer sam već skoro dva mjeseca izgubio. Ako sad ne uspije,neću više ni pokušavati jer ne znam šta bi više promijenio,lud sam više od svega.Kao da je nuklearna fizika. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom