Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 791841" data-attributes="member: 69460"><p>Mislim da ce mi jedna biljka zavrsiti nekoliko tjedana prije druge... Da li je potrebno da budu bas u potpunom mraku kao sto su uvjeti u growboxu gdje se plasimo ikakvog prolaska svjetla, ili moze se odraditi u podrumskim uvjetima u sobi gdje je box (lung room) samo pored boxa? </p><p>u toj se prostoriji par puta u danu ude i upali svjetlo ako nekom nesto treba od tamo</p><p></p><p>Naravno, podrazumijeva se da odrzavam temperaturu i vlagu pod kontrolom, samo ne znam bas da je potpuni mrak tijekom cijelog dana kao u boxu. (tamno je jako, al nije bas potpuno crno crno)... Da se razumijemo, mrak je unutra i tijekom dana, ali kad bi boravili u toj prostoriji u mraku neko vrijeme, oci bi se prilagodile nakon par minuta i mogu prepoznat neke obrise). </p><p></p><p>Hoce li to ikako utjecat na susenje ili treba bit strikno crno kao kad su bez svjetala u boxu ?</p><p></p><p>Do sad sam koristio growbox za susenje, a sada bih mozda to odradio ovako, da ne skidam drugu biljku prerano ako ne mora... </p><p>Mijesanje zraka bih radio s jednim ovim oscilirajucim ventilatorom iz boxa, naravno, ne direktno uperen u njih nego sastrane, ali da zrak ne stoji. Takoder, box ce i dalje radit , u njemu je ventilacija koja vuce zrak iz boxa, ali i iz te sobe (pasivni upuh) , tako da bi bilo tu cirkulacije... </p><p></p><p>Hvala na pomoci i sori na predugom postu, htio sam objasnit situaciju sto detaljnije. Živjeli!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 791841, member: 69460"] Mislim da ce mi jedna biljka zavrsiti nekoliko tjedana prije druge... Da li je potrebno da budu bas u potpunom mraku kao sto su uvjeti u growboxu gdje se plasimo ikakvog prolaska svjetla, ili moze se odraditi u podrumskim uvjetima u sobi gdje je box (lung room) samo pored boxa? u toj se prostoriji par puta u danu ude i upali svjetlo ako nekom nesto treba od tamo Naravno, podrazumijeva se da odrzavam temperaturu i vlagu pod kontrolom, samo ne znam bas da je potpuni mrak tijekom cijelog dana kao u boxu. (tamno je jako, al nije bas potpuno crno crno)... Da se razumijemo, mrak je unutra i tijekom dana, ali kad bi boravili u toj prostoriji u mraku neko vrijeme, oci bi se prilagodile nakon par minuta i mogu prepoznat neke obrise). Hoce li to ikako utjecat na susenje ili treba bit strikno crno kao kad su bez svjetala u boxu ? Do sad sam koristio growbox za susenje, a sada bih mozda to odradio ovako, da ne skidam drugu biljku prerano ako ne mora... Mijesanje zraka bih radio s jednim ovim oscilirajucim ventilatorom iz boxa, naravno, ne direktno uperen u njih nego sastrane, ali da zrak ne stoji. Takoder, box ce i dalje radit , u njemu je ventilacija koja vuce zrak iz boxa, ali i iz te sobe (pasivni upuh) , tako da bi bilo tu cirkulacije... Hvala na pomoci i sori na predugom postu, htio sam objasnit situaciju sto detaljnije. Živjeli! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom