Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Greeenthumb" data-source="post: 791075" data-attributes="member: 55979"><p>Nemam ju kud ni razvuć jer je niska, probao se igrati malo al mi sve to nešto nespretno jer mi ovi veliki fan listovi prekrivaju ispod male, planirao sam samo LST od treninga, a toping bi ostavio kada budem malo iskusniji.... lampu sam digao iz razloga da krene brže u visinu.</p><p></p><p></p><p></p><p>Sa mobilnom aplikacijom mjerim ppfd i znam da ima odstupanja, ali što je tu je, do sada je bila na 55 cm udaljena i pokazivalo je 350 ppfd-a, pa sam ju digao za 5 centi u nadi da krene u visinu i pojačao lampu na nekih 60% (400 ppfd-a). Lampa je Mars hydro Fce3000 300 w led.</p><p>Od nutrijenata imam samo Sensi grow A+B i zadnje zalijevanje (prije 5 dana) je dobila 2 ml po litri (gutnila je 4 l vode), danas ili sutra će opet biti za zalijevanje pa joj planiram dati 0,5/L Sensi Cal Maga i opet 2 ml growa, a za fazu cvjetanja imam Sensi Bloom A+B i Nirvanu, u biti to je to što imam od nutrijenata.</p><p></p><p></p><p></p><p>Nažalost sam ograničen vremenski pa dulje ne mogu držati u vege, iskreno nadao sam se da će do sada imati visinu i da ću ju naveliko rastegnuti, ali kad je takva patuljasta i grmolika....nadam se da bude sutra prekosutra dovoljno visoka da krenem sa LST-jem, ovako me strah savijati jer je debela stabljika, a ona sama nema visine.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Greeenthumb, post: 791075, member: 55979"] Nemam ju kud ni razvuć jer je niska, probao se igrati malo al mi sve to nešto nespretno jer mi ovi veliki fan listovi prekrivaju ispod male, planirao sam samo LST od treninga, a toping bi ostavio kada budem malo iskusniji.... lampu sam digao iz razloga da krene brže u visinu. Sa mobilnom aplikacijom mjerim ppfd i znam da ima odstupanja, ali što je tu je, do sada je bila na 55 cm udaljena i pokazivalo je 350 ppfd-a, pa sam ju digao za 5 centi u nadi da krene u visinu i pojačao lampu na nekih 60% (400 ppfd-a). Lampa je Mars hydro Fce3000 300 w led. Od nutrijenata imam samo Sensi grow A+B i zadnje zalijevanje (prije 5 dana) je dobila 2 ml po litri (gutnila je 4 l vode), danas ili sutra će opet biti za zalijevanje pa joj planiram dati 0,5/L Sensi Cal Maga i opet 2 ml growa, a za fazu cvjetanja imam Sensi Bloom A+B i Nirvanu, u biti to je to što imam od nutrijenata. Nažalost sam ograničen vremenski pa dulje ne mogu držati u vege, iskreno nadao sam se da će do sada imati visinu i da ću ju naveliko rastegnuti, ali kad je takva patuljasta i grmolika....nadam se da bude sutra prekosutra dovoljno visoka da krenem sa LST-jem, ovako me strah savijati jer je debela stabljika, a ona sama nema visine. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom