Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 790508" data-attributes="member: 69460"><p>Prvo hvala na odgovoru i sori sto nisam odgovorio, potpuno sam propustio ovu poruku. Svjetlo jesam mijenjao, ali Mislim da nije pecnuta lampom nego da je nutrient burn jer je isto i kod vrha biljke i u sredini i podnozju. Inace je dr. Grinspoon strain koji je "po knjigama" osjetljiv na nutrijente, iako, odlicno je podnosio veci dio vegetacije. Svejedno uspio sam negdje pretjerat, moguce kad sam lollipopao sa je previse nutrijenata bilo pa nije mogla apsorbirat. </p><p>nadam se da nece bit daljih problema, ovakvo stanje je vec par tjedana. </p><p></p><p>Evo update: u cvatu su 5 i pol tjedana, u boxu je ludnica, gutaju po 6 litara vode (svakih 4-5 dana) skoro bez runoffa, jedva da uopce dode voda do tanjura, a popije brzo i to malo sto stigne do dolje. </p><p>Potovi su s 25 litara zemlje (compo sana za cvijece +perlit) </p><p>Hranim s hesi linijom, zadnje zaljevanje sa powerzyme, supervit, bloom, boost, a prvi puta ubacio i phosphorus plus. </p><p>Temperatura 21-26 °C</p><p>Vlaga 65-75%</p><p></p><p>Lijevo je strawberry lemonade deklarirano na 9 tjedana cvjetanja, desno je dr. Grinspoon (10-14 tjedana cvjetanja). Vidinse razlika po slikama. </p><p>U podnozju biljke krenuli su oni mali "prozracni" cvjetovi. Neki vele da ti koji nemaju dovoljno svjetla samo crpe energiju i hranu iz biljke, a sudbina im je da ce ostat popcorn ili prozracni budovi.</p><p> Dal da njih čupam i micem ili ostavljam do kraja? </p><p>Hoce li mi uklanjanje toga poboljsat razvoj i tvrdocu glavnih vrhova koji imaju put do svjetla ili nece bit neka razlika? </p><p></p><p>Takoder ako imate kakav savjet oko tog nutrient burna ili oko bilo cega generalno, tu sam. </p><p>Trebam li paziti na sto u tjednima koji dolaze, pojacavate li prehranu (npr doza i pol) sad sad kad je najjaca izmedu 6-8 tjedana prije flushanja u finalnim tjednima (neki cak i ne flushaju)? </p><p>Treba li mi TNT za koje zaljevanje? jako malo sam ga koristio generalno tokom growa, i to u kasnoj vegetaciji i kod flipanja, ne vise od 2-3 zaljevanja u 2 tjedna.</p><p>Evo slika, hvala svima na Savjetima, zivjeli!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 790508, member: 69460"] Prvo hvala na odgovoru i sori sto nisam odgovorio, potpuno sam propustio ovu poruku. Svjetlo jesam mijenjao, ali Mislim da nije pecnuta lampom nego da je nutrient burn jer je isto i kod vrha biljke i u sredini i podnozju. Inace je dr. Grinspoon strain koji je "po knjigama" osjetljiv na nutrijente, iako, odlicno je podnosio veci dio vegetacije. Svejedno uspio sam negdje pretjerat, moguce kad sam lollipopao sa je previse nutrijenata bilo pa nije mogla apsorbirat. nadam se da nece bit daljih problema, ovakvo stanje je vec par tjedana. Evo update: u cvatu su 5 i pol tjedana, u boxu je ludnica, gutaju po 6 litara vode (svakih 4-5 dana) skoro bez runoffa, jedva da uopce dode voda do tanjura, a popije brzo i to malo sto stigne do dolje. Potovi su s 25 litara zemlje (compo sana za cvijece +perlit) Hranim s hesi linijom, zadnje zaljevanje sa powerzyme, supervit, bloom, boost, a prvi puta ubacio i phosphorus plus. Temperatura 21-26 °C Vlaga 65-75% Lijevo je strawberry lemonade deklarirano na 9 tjedana cvjetanja, desno je dr. Grinspoon (10-14 tjedana cvjetanja). Vidinse razlika po slikama. U podnozju biljke krenuli su oni mali "prozracni" cvjetovi. Neki vele da ti koji nemaju dovoljno svjetla samo crpe energiju i hranu iz biljke, a sudbina im je da ce ostat popcorn ili prozracni budovi. Dal da njih čupam i micem ili ostavljam do kraja? Hoce li mi uklanjanje toga poboljsat razvoj i tvrdocu glavnih vrhova koji imaju put do svjetla ili nece bit neka razlika? Takoder ako imate kakav savjet oko tog nutrient burna ili oko bilo cega generalno, tu sam. Trebam li paziti na sto u tjednima koji dolaze, pojacavate li prehranu (npr doza i pol) sad sad kad je najjaca izmedu 6-8 tjedana prije flushanja u finalnim tjednima (neki cak i ne flushaju)? Treba li mi TNT za koje zaljevanje? jako malo sam ga koristio generalno tokom growa, i to u kasnoj vegetaciji i kod flipanja, ne vise od 2-3 zaljevanja u 2 tjedna. Evo slika, hvala svima na Savjetima, zivjeli! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom