Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vasica" data-source="post: 788580" data-attributes="member: 76522"><p>ljudi moji ja ne znam da li sam ja stvarno toliki baksuz? prvi klonovi u kokosu su mi propali. sad napravim aeroponski kloner i eno vecini se donji deo stabljike pretvorio u gnjecavu masu. molim vas sta da radim da mi bar 1-2 klona uspeju da ostavim njih za majku a da biljku sa koje su skinuti ostavim malo u vegetaciji i bacim je na cvetanje. neophodno mi je ulje ova moja zla bolest me hvata sve jace kad hodam lelujam ko meduza. i ovo jedno seme sam jedva nabavio i dok sam sklopio box kupio merace prihrane sklopio ovaj aeroponer potrosio sam sve sto sam imao ustedjeno sad nemam ni da kupim ulje.</p><p>ne mogu vam opisati koliko me psihicki utuklo kad sam video jutros da su im stabla gnjecava doslo mi od muke da pregrizem onaj kabl za struju</p><p></p><p>edit: sad sam tek poludeo videh da je majku biljku nesto napalo takodje. rekao bih da je manjak kalcijuma ali bolje da proverim ja sam pod stresom ogromnim mozak mi ne radi[ATTACH=full]502147[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vasica, post: 788580, member: 76522"] ljudi moji ja ne znam da li sam ja stvarno toliki baksuz? prvi klonovi u kokosu su mi propali. sad napravim aeroponski kloner i eno vecini se donji deo stabljike pretvorio u gnjecavu masu. molim vas sta da radim da mi bar 1-2 klona uspeju da ostavim njih za majku a da biljku sa koje su skinuti ostavim malo u vegetaciji i bacim je na cvetanje. neophodno mi je ulje ova moja zla bolest me hvata sve jace kad hodam lelujam ko meduza. i ovo jedno seme sam jedva nabavio i dok sam sklopio box kupio merace prihrane sklopio ovaj aeroponer potrosio sam sve sto sam imao ustedjeno sad nemam ni da kupim ulje. ne mogu vam opisati koliko me psihicki utuklo kad sam video jutros da su im stabla gnjecava doslo mi od muke da pregrizem onaj kabl za struju edit: sad sam tek poludeo videh da je majku biljku nesto napalo takodje. rekao bih da je manjak kalcijuma ali bolje da proverim ja sam pod stresom ogromnim mozak mi ne radi[ATTACH type="full"]502147[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom