Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ganjaKing966" data-source="post: 785842" data-attributes="member: 88776"><p>ne znam da li ovdje smijem ovo pitat, ali evo pitat cu, ako ne smijem obrisite. (totalni sam noob sto se tice ovog foruma) al odgovor na ovo pitanje od iskusnijih growera me definitivno zanima, pa evo moja situacija je ovakva, sto predlazete: ok, ovo pitanje je za ekipu koja uzgaja vani po sumarcima i sumama, zanima me kako i koliko je rizicno? mjesta gdje ja zivim, okolne sume su obicno sa obje strane opkoljene livadama na kojima se sadi kukuruz, zito i ostale stvari, tako da ocekivanje traktora, kombajna i ljudi je na max. i da stvar bude gora, oko suma ima dosta ceka i lovci se znaju tamo skupljat, tako da imam osjecaj da bi sađenje na tim mjestima bilo od visokog rizika, ili mozda ne bi? ne znam stvarno, trebao bi mi neko ko ima iskustva u sađenju na takvim mjestima objasnit kako i šta. jos jedno noobovsko pitanje, sadit negdje u sumi ne bi bilo dobro jel? pretostavljam da bi unutar sume bilo premalo direktnog svjetla ili sam u krivu? ako neko procita ovo sve i odgovori, zahvaljujem se do neba!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ganjaKing966, post: 785842, member: 88776"] ne znam da li ovdje smijem ovo pitat, ali evo pitat cu, ako ne smijem obrisite. (totalni sam noob sto se tice ovog foruma) al odgovor na ovo pitanje od iskusnijih growera me definitivno zanima, pa evo moja situacija je ovakva, sto predlazete: ok, ovo pitanje je za ekipu koja uzgaja vani po sumarcima i sumama, zanima me kako i koliko je rizicno? mjesta gdje ja zivim, okolne sume su obicno sa obje strane opkoljene livadama na kojima se sadi kukuruz, zito i ostale stvari, tako da ocekivanje traktora, kombajna i ljudi je na max. i da stvar bude gora, oko suma ima dosta ceka i lovci se znaju tamo skupljat, tako da imam osjecaj da bi sađenje na tim mjestima bilo od visokog rizika, ili mozda ne bi? ne znam stvarno, trebao bi mi neko ko ima iskustva u sađenju na takvim mjestima objasnit kako i šta. jos jedno noobovsko pitanje, sadit negdje u sumi ne bi bilo dobro jel? pretostavljam da bi unutar sume bilo premalo direktnog svjetla ili sam u krivu? ako neko procita ovo sve i odgovori, zahvaljujem se do neba! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom