Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="menz" data-source="post: 782858" data-attributes="member: 28676"><p>Pozdrav, </p><p>u 6. tjednu sam od prebacivanja na 12/12. Negdje u 1.-2. Tjednu od prebacivnja počeli su lagano vrhovi listova bit smeđi, kao lagani nutrient burn. To mi je bilo čudno jer do tad nisam bio ništa gnojiva dodavao s obzirom da je sama vegetacija bila kratka (4 tjedna od početka) a zemlja (cana terra, 18l finalni pot) bi trebala biti za to (veg) dovoljna. Negdje u 3.-4. tjednu od prebacivanja situacija je bila vise manje izgledom ista pa sam zalio sa laganom dozom gnojiva za cvjetanje - Canna bloom (2 ml na L) pod pretpostavkom da je mozda neki defficiency i onda još jednom ponovio isto nakon 1 zalijevanja vodom. Evo sad u 6. tjednu situacija je ovakva, nije se puno promijenilo, samo je više listova nekako dobilo takve vrhove. Da napomenem, sve to je krenulo od vecih listova na gornjem djelu biljke, blize svjetlu. Ph runoffa je 6.5-6.6, intenzitet svjetla postupno povecavan od prebacivanja 550 ppfd do oko 660 ppfd trenutno. Temp dan 20c, noc 17-18 c, vlaga 50-65.</p><p></p><p>Sada sam primjetio i da su neki najstariji, najdonji listovi poceli nesto i zutit, samo par listova je takvih (na slici).</p><p></p><p>P.s. biljke su dvije, svaka ima svoju sliku i iste simptome.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="menz, post: 782858, member: 28676"] Pozdrav, u 6. tjednu sam od prebacivanja na 12/12. Negdje u 1.-2. Tjednu od prebacivnja počeli su lagano vrhovi listova bit smeđi, kao lagani nutrient burn. To mi je bilo čudno jer do tad nisam bio ništa gnojiva dodavao s obzirom da je sama vegetacija bila kratka (4 tjedna od početka) a zemlja (cana terra, 18l finalni pot) bi trebala biti za to (veg) dovoljna. Negdje u 3.-4. tjednu od prebacivanja situacija je bila vise manje izgledom ista pa sam zalio sa laganom dozom gnojiva za cvjetanje - Canna bloom (2 ml na L) pod pretpostavkom da je mozda neki defficiency i onda još jednom ponovio isto nakon 1 zalijevanja vodom. Evo sad u 6. tjednu situacija je ovakva, nije se puno promijenilo, samo je više listova nekako dobilo takve vrhove. Da napomenem, sve to je krenulo od vecih listova na gornjem djelu biljke, blize svjetlu. Ph runoffa je 6.5-6.6, intenzitet svjetla postupno povecavan od prebacivanja 550 ppfd do oko 660 ppfd trenutno. Temp dan 20c, noc 17-18 c, vlaga 50-65. Sada sam primjetio i da su neki najstariji, najdonji listovi poceli nesto i zutit, samo par listova je takvih (na slici). P.s. biljke su dvije, svaka ima svoju sliku i iste simptome. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom