Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Njokic" data-source="post: 782406" data-attributes="member: 62707"><p>Pozdrav ekipa, ispricavam se na kasnom odgovoru, ali posao neda prije..</p><p></p><p>[USER=76020]@Wendigo[/USER] za tu informaciju,iskreno nisam znao ali svakako nemam ja duše zalit ih sa 7.2 stvarno je losa kvaliteta vode ovdje i nastojim sve ucinit idealno, koliko je to moguce, jel.. pH štimam uvijek izmedju 6.2-6.5 . Ovaj grow konkretno je svako zaljevanje ako se ne varam bilo 6.3</p><p></p><p>Pa da, to sto pricas i ima neke logike najbitnije je da nema velikog odskakanja i tim vise mi nije jasno sto se tu desilo?</p><p>Cak i da je pH uredjaj pokvaren nema mi smisla jer sam svakako stavljao 4 kapi pH- po litri koliko i uvijek stavljam.</p><p></p><p>[USER=73446]@Mravak[/USER] tako je, kao sto kazes iovako je pusta na nekima sam jako malo skinuo pokoji list i nove izdanke koji su bili nisko ispod listova i nisu imali sanse za dalje, to je sve sto sam skinuo, stvarno nista pretjerano....na ostalima su to vise manje bili fan listovi i listovi koji su zaklanjali vrhove.</p><p> </p><p>Da li je moguce da je ova kiselina kriva? Nije ovo prvi put da je sve savrseno i da pucaju od zdravlja i onda nakon 10-20 dana cvjetanja sve pođe nizbrdo. Zadnja 2-3 growa isti vrag uvijek problemi zapocnu malo nakon tranzicije u cvat.</p><p></p><p>Nesto radim pogresno, a kako kad sve radim po tablici cak i manje stavim nego sto BioBizz preporucuje, a uz svo citanje, pracenje biljki, informiranje ja i dalje nemogu odgonetnuti o cemu se tu radi?</p><p></p><p>[USER=37507]@rastadreams[/USER] ja stvarno nevidim nigdje nikakve naznake gladi? Vidim da je i [USER=73446]@Mravak[/USER] spomenuo neke zute listove vrtim slike i nevidim ih nisu ovo gladne biljke, zasigurno.... odlucio sam par zaljevanja preskocit sa dusikom jer pucaju od zelenila neke su cak izrazito tamno zelene boje, mislim da dusika imaju u izobilju. Sve su presađene u BioBizzov Allmix prije 4 tjedna i odmah nakon prvog zaljevanja krenuo sa hranom(pola doze fisha i growa)</p><p></p><p></p><p>Danas su vise manje sve pokazale iste simptome samo puno sporije i slabije nego ove dvije koje su u ovih dva dana dosle do neprepoznatljivosti.</p><p></p><p>Danas su flushane, zasto? Pojma nemam, jednostavno treba nesto ucinit jer ih za par dana vise nece bit nastavi li se ovako.</p><p></p><p></p><p>Edit:</p><p>Evo upravo slikano, gledam i nevjerujem.... a siguran sam da sam iste ovakve listove vec negdje po forumu ili netu vec vidio, no nemogu pronac ponovno...</p><p></p><p>[ATTACH]489921[/ATTACH][ATTACH]489922[/ATTACH][ATTACH]489923[/ATTACH][ATTACH]489924[/ATTACH][ATTACH]489925[/ATTACH][ATTACH]489926[/ATTACH][ATTACH]489927[/ATTACH][ATTACH]489928[/ATTACH][ATTACH]489929[/ATTACH][ATTACH]489930[/ATTACH][ATTACH]489931[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Njokic, post: 782406, member: 62707"] Pozdrav ekipa, ispricavam se na kasnom odgovoru, ali posao neda prije.. [USER=76020]@Wendigo[/USER] za tu informaciju,iskreno nisam znao ali svakako nemam ja duše zalit ih sa 7.2 stvarno je losa kvaliteta vode ovdje i nastojim sve ucinit idealno, koliko je to moguce, jel.. pH štimam uvijek izmedju 6.2-6.5 . Ovaj grow konkretno je svako zaljevanje ako se ne varam bilo 6.3 Pa da, to sto pricas i ima neke logike najbitnije je da nema velikog odskakanja i tim vise mi nije jasno sto se tu desilo? Cak i da je pH uredjaj pokvaren nema mi smisla jer sam svakako stavljao 4 kapi pH- po litri koliko i uvijek stavljam. [USER=73446]@Mravak[/USER] tako je, kao sto kazes iovako je pusta na nekima sam jako malo skinuo pokoji list i nove izdanke koji su bili nisko ispod listova i nisu imali sanse za dalje, to je sve sto sam skinuo, stvarno nista pretjerano....na ostalima su to vise manje bili fan listovi i listovi koji su zaklanjali vrhove. Da li je moguce da je ova kiselina kriva? Nije ovo prvi put da je sve savrseno i da pucaju od zdravlja i onda nakon 10-20 dana cvjetanja sve pođe nizbrdo. Zadnja 2-3 growa isti vrag uvijek problemi zapocnu malo nakon tranzicije u cvat. Nesto radim pogresno, a kako kad sve radim po tablici cak i manje stavim nego sto BioBizz preporucuje, a uz svo citanje, pracenje biljki, informiranje ja i dalje nemogu odgonetnuti o cemu se tu radi? [USER=37507]@rastadreams[/USER] ja stvarno nevidim nigdje nikakve naznake gladi? Vidim da je i [USER=73446]@Mravak[/USER] spomenuo neke zute listove vrtim slike i nevidim ih nisu ovo gladne biljke, zasigurno.... odlucio sam par zaljevanja preskocit sa dusikom jer pucaju od zelenila neke su cak izrazito tamno zelene boje, mislim da dusika imaju u izobilju. Sve su presađene u BioBizzov Allmix prije 4 tjedna i odmah nakon prvog zaljevanja krenuo sa hranom(pola doze fisha i growa) Danas su vise manje sve pokazale iste simptome samo puno sporije i slabije nego ove dvije koje su u ovih dva dana dosle do neprepoznatljivosti. Danas su flushane, zasto? Pojma nemam, jednostavno treba nesto ucinit jer ih za par dana vise nece bit nastavi li se ovako. Edit: Evo upravo slikano, gledam i nevjerujem.... a siguran sam da sam iste ovakve listove vec negdje po forumu ili netu vec vidio, no nemogu pronac ponovno... [ATTACH]489921[/ATTACH][ATTACH]489922[/ATTACH][ATTACH]489923[/ATTACH][ATTACH]489924[/ATTACH][ATTACH]489925[/ATTACH][ATTACH]489926[/ATTACH][ATTACH]489927[/ATTACH][ATTACH]489928[/ATTACH][ATTACH]489929[/ATTACH][ATTACH]489930[/ATTACH][ATTACH]489931[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom