Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Šteko" data-source="post: 781501" data-attributes="member: 85781"><p>Hvala na dobrodošlici i odgovoru. Ovo mreškanje listova, jel to OK? </p><p></p><p>Box je manje više gotov, trebam napraviti još vrata i ugraditi ovaj WC ventilator za ispuh. Trenutno koristim kućni ventilator malo udaljen da puše po biljkama i mrda ove sijalice na grlu kako nebi bilo hot-spotova. Sijalicu sam trenutno spustio na 7 cm, nadam se da je neću spržiti u ova 2 dana dok ne bude gotov box. </p><p></p><p>Panel mi je gotov i ima ukupno 25 e27 grla (5x5 - razmak 15 cm), al mislio sam dok je biljka jako mala da mogu ovako prvi tjedan samo sa jednom sijalicom izgurati pa još ne koristim panel,a drugi razlog je što sam se odlučio na fiksni panel na plafonu samog boxa kako bi što više dobio na visini, a imam neku ideju da napravim sistem za podizanje-spuštanje potova. Išao sam na to da dobijem što više visine i da mogu svakoj biljci posebno podesiti razmak od panela.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Šteko, post: 781501, member: 85781"] Hvala na dobrodošlici i odgovoru. Ovo mreškanje listova, jel to OK? Box je manje više gotov, trebam napraviti još vrata i ugraditi ovaj WC ventilator za ispuh. Trenutno koristim kućni ventilator malo udaljen da puše po biljkama i mrda ove sijalice na grlu kako nebi bilo hot-spotova. Sijalicu sam trenutno spustio na 7 cm, nadam se da je neću spržiti u ova 2 dana dok ne bude gotov box. Panel mi je gotov i ima ukupno 25 e27 grla (5x5 - razmak 15 cm), al mislio sam dok je biljka jako mala da mogu ovako prvi tjedan samo sa jednom sijalicom izgurati pa još ne koristim panel,a drugi razlog je što sam se odlučio na fiksni panel na plafonu samog boxa kako bi što više dobio na visini, a imam neku ideju da napravim sistem za podizanje-spuštanje potova. Išao sam na to da dobijem što više visine i da mogu svakoj biljci posebno podesiti razmak od panela. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom