Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="JohnnyJohnny" data-source="post: 777085" data-attributes="member: 80997"><p>Digresija... i izvinjavam se cijenjenim moderatorima i administratorima, ali kolegu rookie-a moram "pogurati" ovdje i reci da je potpuno upravu.</p><p>Radi tih nekih pocetnickih pitanja, iako nisam krenuo jos svoj prvi grow, vidio sam (a osjetio i na sebi) da je nekad lakse fasovati kritiku nego konkretno usmjerenje.</p><p>Ovo nema za cilj da se bilo ko pronalazi u tome, ali slozicemo se da uvijek postoje 2 strane medalje. Uredu, jasno nam je svima novima da ste do sada stotinu puta ponovili isto i da ste umorni od ponavljanja, ali ljudi dragi de cijenite da forum postoji toliko dugo, nove generacije dolaze, novi neki inputi, tesko je "prelistati" preko 15 godina rada ovog foruma, ne kazem da je nemoguce, ali nekim ljudima (a i sam spadam medju njih) je draza ziva/trenutna rijec covjeka nego izlistavanje, iako mi ni ovo drugo nije strano i radim to jos uvijek na ovom forumu i izlistavacu teme i dnevnike dok ne iscrpim znanje do koske, pa da krenem lagano.</p><p>Nemojte se ljutiti, ali stvarno nekada se cini kao da "kolo vode" na forumu stari znalci i da jednostavno nema "mjesta" za nekog novog... Niko se nije naucen rodio, dajte nam vremena.</p><p>Licno moje nesto sada... radim u IT departmentu preko 20 godina, imam remote rookie-a i uzivo rookie-a... kada mi junior dodje i kaze da ne zna postaviti if statement ili petlju sa vise breakova dok mu se ne izvrti cijeli niz u objektu... zaboli me zeludac, ali prelomim u sebi i objasnim kako sta funkcionise, i gdje sta treba, a vjerujte mi da sam to uradio do sada ne u ponavljanjima nego u desetinama godina, i na kraju dana mi je drago sto sam nekome pomogao, koliko god mi bilo mucno u tom trenutku objasnjavati nesto sto sam do sada objasnio po tisuciti put.</p><p>Izvinjavam se jos jednom na ovakvom postu, ali cijenim da i vi seniori nekad trebate prihvatiti kritiku i cijenim da uvijek postoji prostora za napredak, od juniora do seniora. Nadam se da je ovo uredu i da se ne kosi sa pravilima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JohnnyJohnny, post: 777085, member: 80997"] Digresija... i izvinjavam se cijenjenim moderatorima i administratorima, ali kolegu rookie-a moram "pogurati" ovdje i reci da je potpuno upravu. Radi tih nekih pocetnickih pitanja, iako nisam krenuo jos svoj prvi grow, vidio sam (a osjetio i na sebi) da je nekad lakse fasovati kritiku nego konkretno usmjerenje. Ovo nema za cilj da se bilo ko pronalazi u tome, ali slozicemo se da uvijek postoje 2 strane medalje. Uredu, jasno nam je svima novima da ste do sada stotinu puta ponovili isto i da ste umorni od ponavljanja, ali ljudi dragi de cijenite da forum postoji toliko dugo, nove generacije dolaze, novi neki inputi, tesko je "prelistati" preko 15 godina rada ovog foruma, ne kazem da je nemoguce, ali nekim ljudima (a i sam spadam medju njih) je draza ziva/trenutna rijec covjeka nego izlistavanje, iako mi ni ovo drugo nije strano i radim to jos uvijek na ovom forumu i izlistavacu teme i dnevnike dok ne iscrpim znanje do koske, pa da krenem lagano. Nemojte se ljutiti, ali stvarno nekada se cini kao da "kolo vode" na forumu stari znalci i da jednostavno nema "mjesta" za nekog novog... Niko se nije naucen rodio, dajte nam vremena. Licno moje nesto sada... radim u IT departmentu preko 20 godina, imam remote rookie-a i uzivo rookie-a... kada mi junior dodje i kaze da ne zna postaviti if statement ili petlju sa vise breakova dok mu se ne izvrti cijeli niz u objektu... zaboli me zeludac, ali prelomim u sebi i objasnim kako sta funkcionise, i gdje sta treba, a vjerujte mi da sam to uradio do sada ne u ponavljanjima nego u desetinama godina, i na kraju dana mi je drago sto sam nekome pomogao, koliko god mi bilo mucno u tom trenutku objasnjavati nesto sto sam do sada objasnio po tisuciti put. Izvinjavam se jos jednom na ovakvom postu, ali cijenim da i vi seniori nekad trebate prihvatiti kritiku i cijenim da uvijek postoji prostora za napredak, od juniora do seniora. Nadam se da je ovo uredu i da se ne kosi sa pravilima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom