Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Need 4 weed" data-source="post: 776132" data-attributes="member: 69223"><p>Alo iskusna ekipa, ako može pomoć, prvi nazovimo grow uopće</p><p>Imam 2 automata, nepoznata, dobio ih na poklon</p><p>Imaju 3 tjedna, dnevno dobiju oko 4 h svjetlo kroz prozor, one su na katu bez izolacije, temp oko 30, vlaga oko 50, to je to od kontrole za sada, ovo je samo pokušaj, trening</p><p> 11.6.sam ih prebacio u 10 L potove koje sam izbušio i zalio svaku sa cca 2 L vode + plantella list 1/2 doze, zemlja plantella balkonia </p><p>Kad sam ih prebacivalo nije bilo uopće onog bijelog korijena, samo kao špagice</p><p>Zemlja je još uvijek vlažna, zalio 11.6. zadnje</p><p>Znam da uvjeti su koma, ali kako rekoh, pokušaj, jedna se malo objesila,već sam je vezao (pa potrgao jedan list), jel joj nešto fali kad je obješena, ili joj je vruće</p><p>Jel mogu probati LST, da nije prerano, pošto su ovako loše razvijene, tanke</p><p>Hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Need 4 weed, post: 776132, member: 69223"] Alo iskusna ekipa, ako može pomoć, prvi nazovimo grow uopće Imam 2 automata, nepoznata, dobio ih na poklon Imaju 3 tjedna, dnevno dobiju oko 4 h svjetlo kroz prozor, one su na katu bez izolacije, temp oko 30, vlaga oko 50, to je to od kontrole za sada, ovo je samo pokušaj, trening 11.6.sam ih prebacio u 10 L potove koje sam izbušio i zalio svaku sa cca 2 L vode + plantella list 1/2 doze, zemlja plantella balkonia Kad sam ih prebacivalo nije bilo uopće onog bijelog korijena, samo kao špagice Zemlja je još uvijek vlažna, zalio 11.6. zadnje Znam da uvjeti su koma, ali kako rekoh, pokušaj, jedna se malo objesila,već sam je vezao (pa potrgao jedan list), jel joj nešto fali kad je obješena, ili joj je vruće Jel mogu probati LST, da nije prerano, pošto su ovako loše razvijene, tanke Hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom