Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ledledeni" data-source="post: 774855" data-attributes="member: 75782"><p>Molim za pomoc, guglam danima, ne mogu da skontam sta ih jede i sta ih muci???</p><p>Stare skoro 40dana, zemlja potground H, tek pre 6 dana po prvi put nastelovan ph i dobile pola doze tnt i root, od tada nije zalivano. Vlaga je od 43 do 50, ubacena nova bas jaka turbina i jak ventilator puse po njima u visini potova. Temp 22 do26. Imao sam iskustva sa fungus gnats, sada ih ne vidim, nema ih po zutim trakama i po povrsini zemlje. Poprskao ih juce preventivno sa insekticidom abastate, sa gornje i donje strane i listova i potova, po mraku. Planirao jedno zalivanje sa hidrogenom, pa zatim sitan pesak po vrhu i zalivanje odozdo. Medjutim mislim da se siri i da abastate nije zaustavio kao sto je to ranije bio slucaj. Evo par fotki ima i koja pod mikroskopom. Istipovalo me ovo sitno crno, ali mislim da su tragovi zemlje. Slikao sam fleke mikroskopom sa obe strane. Svaki savet je dobro dosao ❤️</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ledledeni, post: 774855, member: 75782"] Molim za pomoc, guglam danima, ne mogu da skontam sta ih jede i sta ih muci??? Stare skoro 40dana, zemlja potground H, tek pre 6 dana po prvi put nastelovan ph i dobile pola doze tnt i root, od tada nije zalivano. Vlaga je od 43 do 50, ubacena nova bas jaka turbina i jak ventilator puse po njima u visini potova. Temp 22 do26. Imao sam iskustva sa fungus gnats, sada ih ne vidim, nema ih po zutim trakama i po povrsini zemlje. Poprskao ih juce preventivno sa insekticidom abastate, sa gornje i donje strane i listova i potova, po mraku. Planirao jedno zalivanje sa hidrogenom, pa zatim sitan pesak po vrhu i zalivanje odozdo. Medjutim mislim da se siri i da abastate nije zaustavio kao sto je to ranije bio slucaj. Evo par fotki ima i koja pod mikroskopom. Istipovalo me ovo sitno crno, ali mislim da su tragovi zemlje. Slikao sam fleke mikroskopom sa obe strane. Svaki savet je dobro dosao ❤️ [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom