Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Manu Dibango" data-source="post: 773442" data-attributes="member: 79541"><p>Drzao sam prihranu na 3/4 doze od preporucene po tablici do prije tjedan dana gdje sam pojacao na punu dozu i tu je krenulo zucenje.</p><p>Danas nabavljam ec metar da vidim gdje sam pogrjesio i gdje se nalazim sto se tice nutrijenata.</p><p>Male su sprzene dok vece skoro da ne pokazuju problem ali primjetio sam da u sirokoj slici opcenito cvjetovi sporo rastu.</p><p>Ulaze u 8 tjedan zivota</p><p>Ispod su neke slike njih i nutrijenata koje koristim.</p><p>Za sat vremena opisem detaljnije situaciju i dodam bolje slike.</p><p>Sada su jako zedne pa uzmitw to u obzir sa slikama koje cu objaviti naknadno.</p><p>Znaci 26-30 temp vlaga 50% hps</p><p> 23-26 temp vlaga 70% led</p><p>Zadnje dve slike su led , puno manje zucenja ispod led ali opet vidi se na nekim od malenih.</p><p>20/4 svijetlo/mrak , 600w hps i 300w lumatek ats300w pro.</p><p>Visine su od 50-150cm jako razlicitih phenotipa.</p><p>sorta je northern light auto</p><p>Kao sto rekoh danas nabavljam ec metar za tekucinu pa cu probati izmjeriti gdje sam sa EC u zemlji , obicnoj vodi i gdje sam sa EC kada im dajem uobicajeno hranjenje.</p><p>Sve to dodam danas.</p><p>Moze pomoc da se spasi ovaj grow ?</p><p>Ima li razloga da se brinem</p><p>Cim cvjetovi ne rastu kako spada meni odma mrak na oci.</p><p>Hvala svima unaprijed pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Manu Dibango, post: 773442, member: 79541"] Drzao sam prihranu na 3/4 doze od preporucene po tablici do prije tjedan dana gdje sam pojacao na punu dozu i tu je krenulo zucenje. Danas nabavljam ec metar da vidim gdje sam pogrjesio i gdje se nalazim sto se tice nutrijenata. Male su sprzene dok vece skoro da ne pokazuju problem ali primjetio sam da u sirokoj slici opcenito cvjetovi sporo rastu. Ulaze u 8 tjedan zivota Ispod su neke slike njih i nutrijenata koje koristim. Za sat vremena opisem detaljnije situaciju i dodam bolje slike. Sada su jako zedne pa uzmitw to u obzir sa slikama koje cu objaviti naknadno. Znaci 26-30 temp vlaga 50% hps 23-26 temp vlaga 70% led Zadnje dve slike su led , puno manje zucenja ispod led ali opet vidi se na nekim od malenih. 20/4 svijetlo/mrak , 600w hps i 300w lumatek ats300w pro. Visine su od 50-150cm jako razlicitih phenotipa. sorta je northern light auto Kao sto rekoh danas nabavljam ec metar za tekucinu pa cu probati izmjeriti gdje sam sa EC u zemlji , obicnoj vodi i gdje sam sa EC kada im dajem uobicajeno hranjenje. Sve to dodam danas. Moze pomoc da se spasi ovaj grow ? Ima li razloga da se brinem Cim cvjetovi ne rastu kako spada meni odma mrak na oci. Hvala svima unaprijed pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom