Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="DjedMraz" data-source="post: 771958" data-attributes="member: 72676"><p>[USER=79267]@imam lud da sam papir[/USER] Šta mislite jeli ovo light burn malo sam natjerao panele ...lako moguce iz razloga jer ti doljnji listovi nisu ostecenih rubova. Tesko za reci sto si uradio znas sam najbolje.</p><p></p><p>[USER=79485]@JackTrbosjek[/USER] fotku sa dnevnim svjetlom okini, i poneku info vise, ne vidi se nista. Ova fotka je bolja., nista nije listovima,. ljevi list na fotki ti je dodirivao zemlju prilikom zaljevanja. Ide to ok. Za musice mozes kupiti onu zutu traku da se ljepe na nju. Prati stanje i javi kroz nekih 7 dana.</p><p>Neznam kakav ti je panel imas li mogucnosti nastimavati jacinu ili je samo on/off shema. Ugl pazi da ne sprzis ., a ako mozes sam nastimavati nemoj na full odmah.</p><p></p><p>Sry nemoj citirati poruke,. i dalje oko panela ti nije ovdje tema. Uredi/editiraj vec postojeci post. Da znas samo. I ovaj opis si mogao spojiti u jedan post.</p><p>Vidim da ce tu jos biti pitanja., zemlja mi se izgledom ne svida najbolje, il ne vidim ili nema perlita uopce. Za nekih 7 dana max bi mogao i prihranu dodavati. I zalij rubove pota.</p><p></p><p>[USER=27243]@opa cupa[/USER] ponudio ti je proizovde za musice , to je i meni nesto novo, nisam znao za njih uopce,..samo pitanje sto si maknuo Actara?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DjedMraz, post: 771958, member: 72676"] [USER=79267]@imam lud da sam papir[/USER] Šta mislite jeli ovo light burn malo sam natjerao panele ...lako moguce iz razloga jer ti doljnji listovi nisu ostecenih rubova. Tesko za reci sto si uradio znas sam najbolje. [USER=79485]@JackTrbosjek[/USER] fotku sa dnevnim svjetlom okini, i poneku info vise, ne vidi se nista. Ova fotka je bolja., nista nije listovima,. ljevi list na fotki ti je dodirivao zemlju prilikom zaljevanja. Ide to ok. Za musice mozes kupiti onu zutu traku da se ljepe na nju. Prati stanje i javi kroz nekih 7 dana. Neznam kakav ti je panel imas li mogucnosti nastimavati jacinu ili je samo on/off shema. Ugl pazi da ne sprzis ., a ako mozes sam nastimavati nemoj na full odmah. Sry nemoj citirati poruke,. i dalje oko panela ti nije ovdje tema. Uredi/editiraj vec postojeci post. Da znas samo. I ovaj opis si mogao spojiti u jedan post. Vidim da ce tu jos biti pitanja., zemlja mi se izgledom ne svida najbolje, il ne vidim ili nema perlita uopce. Za nekih 7 dana max bi mogao i prihranu dodavati. I zalij rubove pota. [USER=27243]@opa cupa[/USER] ponudio ti je proizovde za musice , to je i meni nesto novo, nisam znao za njih uopce,..samo pitanje sto si maknuo Actara? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom