Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Manu Dibango" data-source="post: 771226" data-attributes="member: 79541"><p>Substrat : zemlja nova 5-6,5 ph</p><p>Svjetlo : hps 600w 45cm</p><p>Dob : drugi tjedan </p><p>Temp 19-24.5</p><p>Vlaga 55 - 65</p><p>Automat Northern Lights </p><p>Presadena prije 5 dana i dobila na taj dan vode 800ml da natopi zemlju </p><p>Dobro se razvila naknadno</p><p>Jucer dobila 300 ml danas vidim da listove podigla gore i znam da je bila zedna ali zadnjih nekoliko dana sam uocio savijanje listova prema dolje kao prikazano na slikama na dvije od tri . Previse vode ? Saksija je lagana </p><p>Dao sam samo vode nepoznat ph i (izmjerit cu pa dodat)1</p><p>I minijaturnu dozu vitamina i aminokiselina jucer(1/20 doze). Uvijanje se dogadja vec zadnjih nekoliko dana </p><p>Ventilator lagano puse iznad i malo po njima i isisava i uvlaci svjezi zrak.</p><p>Nameravao sam krenuti gnojiti sa 1/8 doze 19-5-20+3mag+5sulfphat za vegetaciju za paradajz i slicno 1 do 2 puta tjedno radi provjereno i odlicno zajedno sa aminokiselinama na bazi algi u normalnoj dozi tokom cijelog perioda zivota.</p><p>A prelaskom u cvat pripremio sam odlican all in one booster specificno za vrstu.</p><p>Ne mogu utvrditi uzrok moze pomoc od veterana ?</p><p>Hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Manu Dibango, post: 771226, member: 79541"] Substrat : zemlja nova 5-6,5 ph Svjetlo : hps 600w 45cm Dob : drugi tjedan Temp 19-24.5 Vlaga 55 - 65 Automat Northern Lights Presadena prije 5 dana i dobila na taj dan vode 800ml da natopi zemlju Dobro se razvila naknadno Jucer dobila 300 ml danas vidim da listove podigla gore i znam da je bila zedna ali zadnjih nekoliko dana sam uocio savijanje listova prema dolje kao prikazano na slikama na dvije od tri . Previse vode ? Saksija je lagana Dao sam samo vode nepoznat ph i (izmjerit cu pa dodat)1 I minijaturnu dozu vitamina i aminokiselina jucer(1/20 doze). Uvijanje se dogadja vec zadnjih nekoliko dana Ventilator lagano puse iznad i malo po njima i isisava i uvlaci svjezi zrak. Nameravao sam krenuti gnojiti sa 1/8 doze 19-5-20+3mag+5sulfphat za vegetaciju za paradajz i slicno 1 do 2 puta tjedno radi provjereno i odlicno zajedno sa aminokiselinama na bazi algi u normalnoj dozi tokom cijelog perioda zivota. A prelaskom u cvat pripremio sam odlican all in one booster specificno za vrstu. Ne mogu utvrditi uzrok moze pomoc od veterana ? Hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom