Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="leddom" data-source="post: 768852" data-attributes="member: 77912"><p>Zemlja je Janeco light mix od gnojiva canna flower,canna rizotonic,atami cal mag, atami flower i na početku remo velokelp temperatura je preko dana 27 stupnjeva po noći 23 stupnja vlaga je oko 50 posto plus minus nešto sitno,ali sam imao problema sa gljivica ma na zidovima jer je velika razlika između vanjske i nutarnje temperature a imao sam do prije par dana zatvoren sistem radi dodavanja co2 kojeg sam sad zgasio i sad je klasičan upuh ispuh i za sad je problem sa gljivica ma nadam se riješen,ladice su na 50 % automati su u 6-7 tjednu lampama je na nekih 65 pa na više od vrhova ,ph kod zalijevanja je na 6.2 nisam run off mjerio i ec ne mjerim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="leddom, post: 768852, member: 77912"] Zemlja je Janeco light mix od gnojiva canna flower,canna rizotonic,atami cal mag, atami flower i na početku remo velokelp temperatura je preko dana 27 stupnjeva po noći 23 stupnja vlaga je oko 50 posto plus minus nešto sitno,ali sam imao problema sa gljivica ma na zidovima jer je velika razlika između vanjske i nutarnje temperature a imao sam do prije par dana zatvoren sistem radi dodavanja co2 kojeg sam sad zgasio i sad je klasičan upuh ispuh i za sad je problem sa gljivica ma nadam se riješen,ladice su na 50 % automati su u 6-7 tjednu lampama je na nekih 65 pa na više od vrhova ,ph kod zalijevanja je na 6.2 nisam run off mjerio i ec ne mjerim [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom