Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milan75" data-source="post: 766444" data-attributes="member: 79009"><p>Hvala na odgovoru.</p><p>PH merim sa onom tecnost. 3 kapljice na 5ml vode. Kad ga spustim pokaze mi kao da je na 6.5 mada ko zna da li je to tacno.</p><p></p><p>Od pocetka sam stavljao na 1l vode 4ml onu Canna prehranu za koren. Kad sam je izvadio iz prvog pot koren je bio svuda. Lepo se razvio. Onda sam je zasadio u 6l pot i sipao negde oko 1.5 l vode isto sa 6ml prehranu za koren. I plus dodao 4 ml prehrane koje sam imao za fikus. Gde sadrzi i gvozdje i sve ostalo.</p><p></p><p>Odma je postala bila mlitava i posle par sati da se beli lisce. Sutra dan sam joj dodao jos 0.5 ml samo vode sa ph naravno i postala je veselija. Medjutim lisemce je postalo kao sa slike do dan danas. 3 dana je nisam zalivao. Icicu danas da kupim cal/mag pa da vidimo da li ce mo resiti problem.</p><p></p><p>Inace pre nekoliko dana sam postavio slike od jednog muzjaka.</p><p></p><p>Njega sam od prvog dana zalivao obicnom vodom sa cesme koja mi pokazuje da je 8.5ph u pocetku sam stavljao NPK prehranu 2-1-3 posle qam dodao i tu za fikus i rasla je fenomenalno nibjedan list nije bio ostecen. Tek kad sam je stavio na cvetanje video sam da nije to to.</p><p></p><p>A ovu postujem sve i na kraj nesto nije u redu ili je sprzim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milan75, post: 766444, member: 79009"] Hvala na odgovoru. PH merim sa onom tecnost. 3 kapljice na 5ml vode. Kad ga spustim pokaze mi kao da je na 6.5 mada ko zna da li je to tacno. Od pocetka sam stavljao na 1l vode 4ml onu Canna prehranu za koren. Kad sam je izvadio iz prvog pot koren je bio svuda. Lepo se razvio. Onda sam je zasadio u 6l pot i sipao negde oko 1.5 l vode isto sa 6ml prehranu za koren. I plus dodao 4 ml prehrane koje sam imao za fikus. Gde sadrzi i gvozdje i sve ostalo. Odma je postala bila mlitava i posle par sati da se beli lisce. Sutra dan sam joj dodao jos 0.5 ml samo vode sa ph naravno i postala je veselija. Medjutim lisemce je postalo kao sa slike do dan danas. 3 dana je nisam zalivao. Icicu danas da kupim cal/mag pa da vidimo da li ce mo resiti problem. Inace pre nekoliko dana sam postavio slike od jednog muzjaka. Njega sam od prvog dana zalivao obicnom vodom sa cesme koja mi pokazuje da je 8.5ph u pocetku sam stavljao NPK prehranu 2-1-3 posle qam dodao i tu za fikus i rasla je fenomenalno nibjedan list nije bio ostecen. Tek kad sam je stavio na cvetanje video sam da nije to to. A ovu postujem sve i na kraj nesto nije u redu ili je sprzim. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom